Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4480 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   29 Haziran 2011 - 21:27

Melikoğlu Çanakkale'de Görevine Başladı!

Büyüt
Küçült
Melikoğlu Çanakkalede Görevine
Giresun İl özel İdaresi Sekreterliği görevinden alınarak Çanakkale'ye sürülen Cumhur Melikoğlu, Ankara'da Başbakan Erdoğan'ın yeğeninin düğününe katıldı.

Melikoğlu Çanakkale'de Görevine Başladı! Giresun İl özel İdaresi Sekreterliği görevinden alınarak Çanakkale'ye sürülen Cumhur Melikoğlu, Ankara'da Başbakan Erdoğan'ın yeğeninin düğününe katıldı. Melikoğlu’nun, hükümetin güvenoyu almasından sonra Bayındırlık Bakanlığı yardımcılığına getirileceği ileri sürülüyor.
Görevden alındıktan sonra ortadan kaybolan, Giresun İl Özel İdaresi eski genel sekreteri Cumhur Melikoğlu’nun Ankara’da olduğu öğrenildi.
Hafta sonu Ankara’da Başbakan Erdoğan’ın yeğeninin düğününe katılan Cumhur Melikoğlu, hafta içi Çanakkale’ye giderek görevine başladı.  ALİ KAYA HABER, Melikoğlu’nun, mahkeme kararı ile görevine geri dönme hakkı olmasına rağmen bu hakkını kullanmayacağı ve Hükümet güvenoyu alana kadar Çanakkale’de kalacağı bilgisine ulaştı.
Bayındırlık Bakan Yardımcılığına Atanacak
Cumhur Melikoğlu’nun görevden alınması Görele’de özellikle AK Parti içinde fırtınalar koparmış, AK Parti’liler ikiye bölünmüştü. “Şimdi ne olacak?” soruları cevap ararken Cumhur Melikoğlu ve yakın çevresi sessiz kalmayı yeğlemişti. Kamuoyu, Cumhur Melikoğlu’nun kardeşi olan Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu’nun açıklama yapma beklentisi içine girmiş ancak Ertuğrul Melikoğlu’nun Ankara’da kulis çalışmalarını yürüttüğü iddiaları ortaya atılmıştı.
Çok gizli yürütülse de, ALİ KAYA HABER kulis haberlerine ulaşmayı başardı. Alınan bilgiye göre Cumhur Melikoğlu, görevine iade edilmesi hususunda mahkemeye başvurmayacak ve hükümet Güvenoyu alana kadar Çanakkale’deki görevini sürdürecek.  Hükümetin Güvenoyu almasından sonra, yeni oluşturulan ara birimde görev verilecek olan Cumhur Melikoğlu, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Yardımcılığına atanacak.
Cumhur Melikoğlu’nun görevden alınmasıyla bölünme noktasına gelen Göreleli Ak Partililerin, bu karar ile tekrar bütünlük sağlaması bekleniyor.
ALİ KAYA HABER – GÖRELE (
alikayahaber@gmail.com)

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir