Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3430 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   08 Aralık 2013 - 10:05

MHP’nin Osmangazi Belediye Başkan Adayı Zafer Karakılıç

Büyüt
Küçült
MHP’nin Osmangazi Belediye Başkan Adayı Zafer
Osmangazi İlçe Teşkilatının 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Karakılıç.

Osmangazi İlçe Teşkilatının 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Karakılıç.

Osmangazi İlçe Teşkilatının bu akşam gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Osmangazi Belediye Başkan Adaylığı için resmi başvuru yapan iki aday adayı arasında yapılan istişare sonucunda yönetim kurulunun oy birliği ile Av. Zafer Karakılıç’ın aday olması kararlaştırıldı.

Av. Zafer Karakılıç 1974 Giresun doğumlu olup, Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olarak mesleğini 2002 yılından beri Bursa Barosuna kayıtlı serbest Avukat olarak icra etmektedir.

Evli ve 2 çocuk babası olan Av. Zafer Karakılıç Milliyetçi Hareket Partisinin çeşitli kademelerinde görev aldıktan sonra 2011 yılından itibaren de Bursa İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

Osmangazi İlçe Yönetim Kurulunun kararından sonra kendisini arayıp hayırlı olsun dileklerini ileten İlçe Başkanı Adem Dönmez’e izini olursa teşkilata gelip yönetim kuruluna kendi ismine karşı gösterilen teveccühten dolayı teşekkür etmek istediğini ileten Sayın Karakılıç, Sayın Dönmez’in daveti ile de gecenin ilerleyen saatlerinde İlçe Teşkilatına gelerek hazır bulunan yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Yönetim Kuruluna yaptığı konuşmada bu güne kadar başarılı olamayacağı hiç bir işe kalkışmadığını, önümüzdeki seçim sürecinde tek rakiplerinin kendileri olduğunu, AKP ile değil kendileri ile yarışacaklarını, yapılamayanları değil, kendi projelerini ve yapacaklarını vatandaşa anlatarak oy isteyeceklerini, Bursa’nın en dinamik İlçe Teşkilatı ile Osmangazi’nin 136 mahallesi ve 8200 sokağını eksiksiz olarak ziyaret ederek aktif bir propaganda süreci geçireceklerini beyan eden Sayın Karakılıç 30 Mart 2014 akşamı çalışmanın değil zaferin yorgunu yaşayacaklarından emin olduğunu belirterek teşekkür etti.

İlçe Başkanı Sayın Dönmez de Osmangazi İlçe Teşkilatı olarak tabandan gelen, ülkücü, vizyon ve misyon sahibi, proje ve hedefleri olan, donanımlı bir belediye başkan adayı ile yola çıkma hedeflerini an itibari ile gerçekleştirdiklerini, 30 Mart 2014 tarihinde de seçimi kazanarak Osmangazi Belediyesi’nin burçlarına üç hilalli bayrağı dikme hedeflerini de gerçekleştireceklerinden en ufak bir şüphesi olmadığını belirtti.

Havadis16



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir