Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4691 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   31 Ekim 2013 - 10:14

Mustafa Şeker AK Parti'den Aday Adayı oldu

Büyüt
Küçült
Mustafa Şeker AK Partiden Aday Adayı
İSEDER Eyüp Şubesi Başkanı ve ŞEBİN SİAD Üyesi Mustafa Şeker, AK Parti’den Eyüp Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı oldu.

Mustafa Şeker AK Parti'den Aday Adayı  oldu

İSEDER Eyüp Şubesi Başkanı ve ŞEBİN SİAD Üyesi Mustafa Şeker, AK Parti’den Eyüp Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı oldu.

2014’te yapılacak olan yerel seçimler öncesinde siyasi hareketlilik devam ediyor. 1 Kasım 2013 tarihinde sona erecek başvuru süresinin yaklaşmasıyla birlikte partilerde belediye başkan aday adaylıklarının yanı sıra belediye meclis üyeliği aday adaylığı başvurusu artarak  devam ediyor.  

Onur Hırdavat Yönetim Kurulu ve İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Eyüp Şube Başkanı Mustafa Şeker, AK Parti’den Eyüp Belediye Meclis Üyeliği Aday adaylığı için başvuruda bulundu.

AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan’a başvuru evraklarını teslim eden Mustafa Şeker’i Şebinkarahisar sivil toplum kuruluşu başkanları ve İSEDER Yönetim Kurulu üyeleri yalnız bırakmadı. İlçe merkezinde gerçekleştirilen katılım programına,  İstanbul Şebinkarahisar Vakıf Başkanı Avni İşcan, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Av. Hakan Özbay, Şebinkarahisar Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Bora Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri, Bayram Karaman, Savaş Emir ve Aslan Karaaslan, İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Genel Başkanı Ramazan Altan, Başkan Yardımcısı  Hanefi Emre, Kadın Kolları Genel Başkanı Nejla Karataş, AK Parti Beyoğlu Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı Sezayi Çimen ve Boğaziçi Gündem Gazetesi kurucusu İlhan Çabukol katıldı. 

Şebinkarahisar sivil toplum kuruluşları başkanlar Avni İçcan, Av.Hakan Özbay ve Bora Kılıç, Eyüp ilçesindeki Giresun nüfusunun yoğunluğuna dikkat çekerek, temsil noktasında Mustafa Şeker’in  her zaman yanında olacaklarını, gerekirse kapı kapı bütün hemşehrilerine ulaşabilecekleri mesajını verdiler. İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Ramazan Altan ise, esnafın temsil edilmesi noktasında Mustafa Şeker’in aday adaylığının çok önemli olduğunu belirterek esnaf derneği olarak belediye meclisinde Mustafa Şeker’i görmeyi arzu ettiklerini ve bu süreçte desteklerinin tam olacağını belirtti. 

AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan, başvuru süresinin sona ermesine az bir süre kala özellikle meclis üyeliği için aday adaylığı başvurularının arttığını belirterek hayırlı olması temennisinde bulundu. Eyüp’te Giresun nüfusuna dikkat çeken başka Turan, Şebinkarahisarlı STK Başkanlarına “sizleri daha geniş bir zamanda ağırlamak isterim” dedi. 

Aday adaylığı başvurusu sonrası  çok heyecanlı görünen Mustafa Şeker, büyük bir aşkla bağlı olduğum AK Parti’ye fiili olarak hizmet edebilmek için meclis üyeliğine aday adayı olduğunu belirtti. Uzun yıllardır Eyüp’te ikamet ettiğini ve Eyüp’ü çok sevdiğini belirten Şeker, şunları söyledi. “1989 yılından itibaren Perşembe Pazarında esnaflık yapmaktayım. Bu senenin başında işimin büyük bir kısmını da Eyüp’e taşıdım. Eyüp’ü gerçekten çok seviyorum. Eğer büyüklerimiz bu görevi bize uygun görürler ise, belediye başkanımız ve İlçe yönetimimiz ile birlikte halkımıza hizmet etme noktasında  çok faydalı işler yapacağımızı düşünüyorum.” dedi.
 
www.sebingundem.com

MUSTAFA ŞEKER KİMDİR?

1968 yılı Giresun ili Şebinkarahisar ilçesi, Gölve Köyünde dünyaya geldim. Evli, iki erkek biri kız olmak üzere üç çocuk babasıyım. 1989 yılından itibaren Karaköy Perşembe pazarında hırdavatçılık yaparak iş hayatıma devam etmekteyim. Spor yapmayı ve seyahat çok seviyorum. 

1972 yılında ailem İstanbul’un Etiler semtine göç etti.

1977-1989 yılları arasında Karaköy Hırdavatçılar Çarşısı’nda ünlü iş adamı  Kenan Şeker’in yanında çalıştım.

1989- 1991 yılları arsında vatani görevimi, acemi birliği Erzincan 59. Topçu Tugayı, usta birliğini Kars Sarıkamış’ta tamamladım. 

1991 yılında Karaköy Perşembe pazarında ilk defa kendi işimi kurarak ticarete, Şeker Hırdavat San. Tic. firmam ile başladım.

1993 yılında ticaret hacmim büyüdü ve firma ismini Şeker Hırdavat San Tic. Ltd. olarak geliştirdim.

1996 yılında firma isminin piyasada benzerlerinin çok olması  nedeniyle,  Onur Hırdavat San. Tic. Ltd. olarak Karaköy piyasasında sayılı firmaların arasına yerimizi aldık.

Ekonomik ve Ticari olarak hedeflediğim noktaya ulaştıktan sonra birçok sivil toplum kuruluşlarına sponsorluk yaptım. Daha sonra STK’lar da aktif olarak görev aldım.

2013 yılında Şebinkarahisarlı İş Adamları Derneğinde (ŞEBİNSİAD) yönetim kurulu üyeliğinde bulundum ve hala bu görevimi sürdürmekteyim.

2013 yılında Beyoğlu ilçesinde bir siyasi partide halkla ilişkiler sorumlusu olarak görevimi sürdürmekteyim.

2013 yılı İstanbul Sanayici ve İş Adaları Derneği’nde (İSEDER) Eyüp Şube Başkanı olarak aktif görevimi sürdürmekteyim. 

2013 yılı orta eğitimimi tamamlamak için, Açıköğretime devam etmekteyim.

2013 yılı Siyaset Akademisi kursuna devam etmekteyim.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir