Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3736 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   08 Haziran 2012 - 23:51

Rektörümüz, İstanbul'daki Temaslarını Sürdürüyor

Büyüt
Küçült
Rektörümüz, İstanbuldaki Temaslarını
2012-2013 Eğitim-Öğretim dönemine hazırlık kapsamında İstanbul'daki temaslarını sürdüren Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Aygün ATTAR başkanlığındaki heyetimiz,

Rektörümüz, İstanbul'daki Temaslarını Sürdürüyor

 

2012-2013 Eğitim-Öğretim dönemine hazırlık kapsamında İstanbul'daki temaslarını sürdüren Rektörümüz Sayın  Prof. Dr. Aygün ATTAR başkanlığındaki heyetimiz, temaslarının 3. gününde Bağcılar Belediye Başkanı Sayın Lokman ÇAĞRICI ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Sayın Murat AYDIN'ı makamlarında ziyaret ederek, üniversitemizin gelişimi yönünde yapılabilecekler konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunmuşlardır.

Ayrıca Sayın Rektörümüz, Zeytinburnu Belediyesi ve Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen  "5. Centilmenlik ve Başarı Ödül Töreni"ne Zeytinburnu Kaymakamı Sayın Mustafa DÜNDAR ve Zeytinburnu Belediye Başkanı Sayın Murat AYDIN  ile birlikte katılarak ödül takdim etmişlerdir.

Okullarda eğitimin daha verimli hale getirilmesi amacıyla Zeytinburnu Belediyesi'nin düzenlediği, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün destek verdiği “Altıncı Başarı ve Centilmenlik Ödülleri” töreni 07 Haziran 2012 tarihinde düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup HAYIRLIOĞLU yaptığı konuşmasında, eğitim ve öğretimin ayrılmaz iki paça olduğunu, test sisteminin çocuklarımızı robotlaştırdığını ve öğretmenlerimize büyük görevler düştüğünü belirterek, çocuklarımızı iyi yetiştirdiğimiz takdirde yarınlarımızın olabileceğini vurguladı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat AYDIN, konuşmalarında Zeytinburnu'nun eğitim açısından hedeflenen eğitim düzeyini yakalayamadığını ve çocuklarımızı geleceğe hazırlayarak ülkemizin geleceğine yatırım yapmak adına katkıda bulunmak istediklerini belirterek, "Proje, her geçen yıl büyük bir ilgi görmekte. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz elbirliğiyle okullarını başarıdan başarıya taşıyorlar. Ulusal ve uluslararası birçok başarıya okullarımızla birlikte imza atıyoruz. Bu başarılarda projenin katkısının büyük olduğunu görüyoruz" dedi.

Üç yıldır Giresun’u ve tüm Türkiye’yi temsil eden Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat AYDIN’a ve törene katılım gösteren konuklara teşekkür ederek projenin öneminden bahseden Rektörümüz Sayın ATTAR, “Böyle projeler önemli projelerdir. Bu projeyi örnek alarak Giresun Üniversitesi ve Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile aynısını yapmaya çalışacağız. Amaç; yöneticisi, öğretmeni, velisi, öğrencisi ve hizmetlisi ile herkese sevgi ve başarı dolu bir okul için daha çok çalışmaya yüreklendirmektir” dedi. Rektörümüz, başarı ve sevgi ile bir arada yaşamanın önemini vurgularken konuşmasını eksikleri görmek ve gidermek adına ve öğretmenlik görevini gerçekleştiren kişileri onurlandırmak adına güzel bir çalışma olduğunu belirtti.

Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa DÜNDAR, eğitim alanında teşvik edilmesi gerekenin öğretmen olduğunu belirtirken, öğretmenlerin moral ve motivasyonun yüksek tutulması gerektiğini söyledi.

Tören sonunda okullara ödülleri verildi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir