Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3643 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   24 Aralık 2013 - 17:01

ŞAHAN' da AK Parti' den Aday Adayı

Büyüt
Küçült
ŞAHAN da AK Parti den Aday
30 Mart 2014 tarihinde yapılacak seçimlerde Yalova' da ikamet eden hemşehrimiz Celal ŞAHAN' da AK Parti' den Belediye meclis üyesi aday adayı..

Yalova'da Bir Hemşehrimiz Daha Ak Parti' den Aday Adayı

30 Mart 2014 tarihinde  yapılacak seçimlerde Yalova' da ikamet eden hemşehrimiz Celal ŞAHAN' da  AK Parti' den Belediye meclis üyesi aday adayı..

Aday adaylık süresinin bitmesine yakın aday adaylığı başvurusunu yaptğını ifade eden Celal ŞAHAN bu hizmet yarışında bende varım dedi. ŞAHAN'la birlikte Yalova' da hemşehrilerimizden aday adayı sayısı 1'i İl genel meclisi aday adayı olmak üzere 5 oldu.



Yalova Belediyesi, Belediye Meclis üyesi aday adaylarımızdan Celal ŞAHAN
Celal ŞAHAN ‘ı kısaca Tanıyalım

Kendileri aydinderebeldesi.com unda kurucusudur. Yalova da esnaflarımızdan birisidir. bir zamanlar Yalova da kapalı pazar yeri esnaflarından olan Celal ŞAHAN şuanda Şahan Mobilya nın sahibidir. Şahan Mobilya Yalova daki Aksa fabrikası' nında aralarında bulunduğu Yalova'nın en saygın kişilerinin mobilya dekorasyon işlerinde çözüm ortağıdır. Yalova da dürüst bir esnaf olarak tanınan Celal Şahan M.K.P Mahallesinde bulunan Şeyh Şamil Camii yaptırma ve yaşatma derneğinin kurucu dernek başkanıdır.

Yalova Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği' nde yönetiminde yer almış, Yalova da yaşayan hemşehrilerimizin her zaman yanında olan Celal ŞAHAN zor durumda olan hemşehrilerimizede her zaman elinden geldiğinde yardımcı olmuş ve yardım çalışmalarında her zaman en önde yer almıştır.


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir