Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5428 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   22 Ocak 2014 - 10:31

Şahin Yılancı’dan sitem

Büyüt
Küçült
Şahin Yılancı’dan
İstanbul Şebinkarahisar vakfının düzenlemiş olduğu birlik beraberlik gecesine katılan Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı; “Bir sivil toplum örgütümüzün birlik ve beraberlik gecesinde, bir adayın parti müziği ile karşılanmasından duyduğum üzüntümü özellikle ifade etmek istiyorum.” dedi.

Şebinkarahisar’dan gelerek İstanbul Şebinkarahisar Vakfının Point Otel’de düzenlemiş olduğu birlik beraberlik gecesine katılan Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, “Bu tür organizasyonlarda, bir sivil toplum örgütümüzün birlik ve beraberlik gecesinde bir adayın parti müziği ile çağrılmasından duyduğum üzüntümü özellikle ifade etmek istiyorum.” dedi.

Başkan Yılancı, konuşmasında şunları ifade etti. “Bu güzel akşamın organize edilmesinde emeği geçen başta Vakıf başkanımıza tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Teşvikleri ile bizleri onurlandıran Giresun Valimize, İstanbul milletvekilimiz Ünal Kaçır beye ve tüm misafirlerimize, tüm Şebinkarahisarlıların adına huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

BİR SEVGİ TOPLUMU OLUŞTURABİLİRSEK, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ DE KORUYARAK SAĞLAMIŞ OLACAĞIZ Birlik ve beraberliğin bir toplumun kalkınması için olmazsa olmazı diyerek sözlerine devam eden Başkan Yılancı, “Birlik ve beraberliğimizi önce ailemizde, sonra sokağımızda, mahallemizde, beldemizde, illerimizde sağlayarak daha sonra ülkemizde birlik ve beraberliğimizi sağlamış oluruz. Bu değerlerimizi sağlayacak olan ise ortak değerlerimizdir. Birbirimizi sevmek notasında bir sevgi toplumu oluşturabilirsek, birlik ve beraberliğimizi de koruyarak sağlamış olacağız.” dedi.
 
ŞAHİN YILANCI; KEŞKE BİZLERDE KENDİ PARTİ MÜZİĞİMİZ İLE KARŞILANSAYDIK “Bu gün bu gecede yine bir Şebinkarahisarlılar gecesinde hep birlikteyiz. Bir ve beraberiz” diyerek sözlerini sürdüren Yılancı,  yaşanan olay ile ilgili tepkisini şu şekilde dile getirdi;

“Şunu ifade etmek istiyorum ki, biraz önce hepimizin şahit olduğu bir siyasi partimizin İstanbul Belediye başkan adayı Sayın Sarıgül, salonumuza teşrif ettiler. Gelişleri ile birlikte bir partinin burada müziğinin çalınmasından duyduğum üzüntümü sizlere ifade etmek istiyorum. Çünkü biz bütün Şebinkarahisarlılar Şebinkarahisar menfaatleri olduğu noktasında birleşiriz. Hangi partiden olursa olsun biz, bir ve beraber olarak yolumuza devam edeceğiz. Ama bu tür organizasyonlarda bir sivil toplum örgütümüzün birlik ve beraberlik gecesinde bir adayın parti müziği ile çağrılmasından duyduğum üzüntümü özellikle ifade etmek istiyorum. Biraz önce MHP belediye başkan adayımız konuşma yapmak üzere kürsüye davet edildi. Keşke adayımız MHP Müziği ile buraya çağrılsaydı. Keşke CHP Belediye başkan adayı olan arkadaşımızda CHP Müziği ile çağrılsaydı keşke bende Ak Partinin müziği ile konuşma yapmak üzere davet edilseydim.” dedi.

ŞEBİNKARAHİSAR, VİLAYETLİK KÜLTÜRÜNÜ YAŞAMIŞ, BİR VE BERABER OLMA OLGUSUNU ÖZÜMSEMİŞ BİR TOPLULUKTUR
Başkan Yılancı, sözlerini şu şekilde tamamladı. “Değerli dostlarım bizler bir ve beraber olma duyarlılığını gösteren bir toplumuz. Geçmişten bu güne kadar Şebinkarahisar, Vilayetlik kültürünü yaşamış bir ve beraber olma olgusunu özümsemiş bir topluluktur. Bu duygu ve düşüncelerle gecemizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

Protokol konuşmalarından sonra salondan ayrılan Başkan Şahin Yılancı, Pazar sabahı Şebinkarahisar’da öğretmenlere verilecek sabah kahvaltısına yetişmek için gece saat 24:30 uçağı ile Trabzon üzeri Şebinkarahisar’a hareket etti.

ŞEBİN GÜNDEM HABER
www.sebingundem.com


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir