Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3732 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   03 Ağustos 2012 - 22:03

Said Ercan Karadeniz Tv' de Sosyal Medyayı Konuştu

Büyüt
Küçült
Said Ercan Karadeniz Tv de Sosyal Medyayı
Giresun Gençlik Derneği üyesi Said Ercan, Karadeniz Tv'de İftar Sevinci Programına katıldı.

SAİD ERCAN KARADENİZ TV’DE SOSYAL MEDYAYI KONUŞTU

 
Giresun Gençlik Derneği üyesi Said Ercan, Karadeniz Tv'de İftar Sevinci Programına katıldı. Türkiye'nin ilk Sosyal Medya uzmanlarından biri olan Said Ercan ilginç saptamalarda bulundu.

 

Ali Asım'ın sunduğu ve Yaklaşık 45 dakika süren programda, Sosyal Medya ile ilgili detaylı ve hoş bir sohbet gerçekleştirildi. 

 

Aynı zamanda Sosyal Medya seminerleri de veren Said Ercan, Sosyal medya nedir?, Sosyal Medyanın faydaları, Sosyal Medya ve internetin zararları, Sosyal Medya yönetimi, sosyal sorumluluk projeleri gibi bir çok konuda doyurucu açıklamalar yaptı.

 

Aynı zamanda Sosyalmedyahaber.com Genel yayın yönetmeni ve Aydındere Haber konsept danışmanı olan Said Ercan, Sosyal medya konusunda siyasilerden, sanatçılara kadar geniş bir yelpazede Danışmanlık hizmetlerini de sürdürüyor.

 

Tek konuk olarak katıldığı programda Sosyal Medya Konusunda uluslararası bir projesini de açıklayan Said Ercan, Sosyal Medyadaki başı boşluğun tehlikeli boyutlarda olduğunu, gençlerin sosyal medya bilincinin yükseltilmesi noktasında acil çalışmalar yapılması gerektiğini vurguladı.

 

Bilindiği gibi Sosyal Medya Uzmanlığı 2011 yılında işkur meslekler sözlüğüne girmişti. Bu alanda öncü isimlerden olan hemşerimiz, Giresun'un Sosyal medya üzerinden tanıtılması ve yıldız bir il haline gelmesi için elinden geleni yapacağını da sözlerine ekledi.

 

Said Ercan, Marmara FM’de de programlar yapıyor.

 

Giresun Gençlik Derneği’nin birbirinden yetenekli gençleri, toplumda söz sahibi olmaya, birbirinden farklı alanlarda çalışmalar yapmaya devam ediyor.

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir