Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 9955 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   12 Ekim 2011 - 11:44

Samsun Giresunlular Derneği genel kurulunu yaptı

Büyüt
Küçült
Samsun Giresunlular Derneği genel kurulunu
Samsun Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği olağan Genel Kurulunu 09.10.2011 Pazar günü Dernek Lokalinde yapıldı.Dernek Yönetimkurulu başkanlığıan Dr.Nejat AKYOL getirildi.

Samsun Giresunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Kurulu üç yıl aradan sonra Pazar günü Dernek Lokalinde yapıldı.
1992 Yılında kurulan Derneğin kurucu başkanlığını yapan Dr.Nejat Akyol aralıksız olarak devam ettirdiği başkanlığını kuruluşunun 20’nci yılında da Genel Kuruldan onay alarak, bir üç yıl daha devam yetkisi alarak bir rekora da imza atmış oldu.
Dernek Lokalinde yapılan Genel Kurula Samsun da yaşayan hemşerilerimiz: OMÜ. Ziraat Fakültesi Dekan Yrd. Yrd.Doç. Nuh Ocak. OMÜ. Emekli Öğr. Üyesi Prof. Halil Korkmaz, Emekli Yrd. Doç. Ahmet Aydın Kaplan, Öğr. Üyesi Hayrettin Aydın, 19 Mayıs Vergi Dairesi Müd.Yrd.Sezgin Tanrıverdi ve Giresunlu hemşerilerimiz katıldı.
Genel Kurulun Divan Başkanlığını Dr. Remzi Karşı yaparken katip üyeliklerini de Tufan Aydın ve İsmet Yılmaz'ın yaptığı genel kurul Dfa yeni yönetim kurulu şu şekilde oluştu: Dr.Nejat Akyol, Nurettin Özdemir, Osman Cındık, Hüseyin Elevli, Serdar Karaman, Ogün Özdemir, Osman Akdemir
Denetleme Kurulu ise: Şerafettin Dönmez, Ali Kuru ve Hayrettin Aydın şeklinde oluştu. Yönetim Kuruluna Ogün Özdemir ve Osman Akdemir yeni giren isimler olurken, diğerleri eski yöneticiler olarak devam etti.
Seçildikten sonra bir teşekkür konuşması yapan Dr. Nejat Akyol, “Bana verdiğiniz güven için teşekkür ederim. Yalnız bu dernek sadece benim veya yönetim kurulu arkadaşlarımızın değil tüm Giresunluları derneğidir derneğimize devamlı gelip-gidelim ve desteğimizi esirgemeyelim. 1992 yılında ne şartlarda kurduğumuz derneğimiz bugün övünülecek durumdadır fakat çok zor şartlarla devam ettiriyoruz tüm zorluklara rağmen lig tvmizi yine aldık en azından maçları izlemeye bari derneğimize gelin.
Derneğimize tüm Giresunlular olarak sahip çıkarsak dernek olarak da Samsun da bulunan Giresunlular olarak da daha iyi yerlere geliriz” dedi.
Genel Kuruldan sonra ilk toplantısını yapan yeni yönetim kurulu şu şekilde görev bölümü yaptı: Başkan: Dr.Nejat Akyol, Baş.Yrd.:Nurettin Özdemir, Muhasip:Osman Cındık, Sekreter: Ogün Özdemir, Üyeler; Hüseyi Elevli, Serdar Karaman, Osman Akdemir şeklinde oluştu.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir