Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10173 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   16 Ekim 2012 - 18:44

Sarıyar ve Fırın Köyüne Yakışır Organizasyon

Büyüt
Küçült
Sarıyar ve Fırın Köyüne Yakışır
Bursa'da ikamet eden Güce ilçesine bağlı Sarıyar ve Fırın köylüleri, bir dernekleri olmamasına rağmen yapılan güzel bir organizasyon ile bir araya geldiler.

Bursa’da ikamet eden Güce ilçesine bağlı Sarıyar ve Fırın köylüleri, bir dernekleri olmamasına rağmen yapılan güzel bir organizasyon ile bir araya geldiler.

 

Geçtiğimiz hafta sonu Yılmazlar Düğün Salonunda gerçekleştirilen Sarıyar ve Fırın köyü Birlik ve Beraberlik gecesinde katılımın bir hayli fazla olduğu gözlenirken, tertip komitesinin yapmış olduğu çalışma büyük alkış aldı.

 

 

Yapılan etkinliğe; Gemlik Belediye başkan yardımcısı Muharrem Sarı, Orhangazi İcra Müdürü Mehmet Afat, Ak Parti Osmangazi ilçesi yönetim kurulu üyesi Mustafa Ateş ve Zakir Öztaş, Sarıyar köyü muhtarı Mursel Kütük, Bursa Giresunlular Derneği yönetim kurulu başkanı Orm.Müh.Üzeyir Aktaş ve yönetim kurulu üyeleri İsa Kuş, Murat Dede, Av.Ömer Narin, Fikri Akgün, Murat Kuş, Şerif Aktürk, Mehmet Usta, Bursa Tirebolu ve Güceliler Derneği yönetim kurulu başkanı İsmail Akdoğan, Seydiköyü ve Gümüşdere Köyü Derneği yönetim kurulu başkanı Kemal Topal, Kurugeriş Köyü Derneği yönetim kurulu başkanı Mustafa Çubukcu, Boncuk Çukurköyü Derneği yönetim kurulu başkanı Yakup Çukur, Taflancık Köyü Derneği yönetim kurulu başkanı Yaşar Gök, Bursa’daki başarılı işadamlarımızdan Halil Demirtaş, İhsan Top, Ekrem Şen ve ticaret ile uğraşan Harun Korkudan, Turgut Güneş, Metin Güneş, Baki Güneş ve çok sayıda davetli misafir katıldı.

 

 

Bülent Akça’nın sunumu ile başlayan programda Bölgemizin güçlü sesi Elifçe’nin yanı sıra, Mehmet ve İsmail Hancı, Ali Yıldız sahne alırken Sarıyar köylüleri tarafından oluşturulan büyük ve küçükler folklor ekibi profesyonellere taş çıkarttılar.

 

 

Gönüllerince eğlenmenin tadını çıkaran hemşerilerimizin dernekleşme adına ilk adımı bu birliktelik tablosu ile attıkları gözler önüne çıkarken, gecenin baş mimarı Mehmet Kuru gazetemize yapmış olduğu açıklamada, “Bu akşam burada Sarıyar ve Fırın Köyü Derneğinin bu birlik ve beraberliği ile temelini atıyoruz. Davetimizi kırmayıp bizleri yalnız bırakmayan değerli köylülerimiz başta olmak üzere Bursa’da bulunan bu güzide insanlara çok teşekkür ediyorum. Ayrıca geceye ekonomik katkı sağlayarak bu başarıda ortak payları olan değerli büyüğümüz Av.Murat Toker’e, Balatacı Ekrem Şen’e, Orta Karadeniz Kauçuk Halil Demirtaş’a, Ateş Galveno Mustafa Ateş’e, Altuntaş Tekstil Murat Dede’ye, Bursa Tirebolu ve Güceliler Derneği başkanı İsmail Akdoğan’a ve ismini hatırlayamadığım veya unuttuğumuz tüm dostlarımıza sizler aracılığıyla birkez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Resmi dernekleşme konusunda da çalışmalara hız vereceklerinin altını çizen Sarıyar köyü gönüllüsü Mehmet Kuru, “Yaklaşık 1 yıldır birliktelik çalışmalarımız devam ediyor. Gerekli alt zemin hazırlıklarını tamamladıktan sonra derneğimizin de temelini Allah izin verirse atacağız” dedi.

 

Erdal Avcı / Giresun Havadis

  

         

 

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir