Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3472 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   15 Temmuz 2013 - 21:14

ŞEBİN-SİAD iftarında birlik ve beraberlik zirve yaptı

Büyüt
Küçült
ŞEBİN-SİAD iftarında birlik ve beraberlik zirve
İstanbul Şebinkarahisar Sanayici ve İş Adamları Derneği (ŞEBİN-SİAD) Titanik Otelde iftar programı düzenledi. Şebinkarahisarlı birçok iş adamını bir araya getiren programa, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, Şebinkarahisar'dan gelerek katıldı.

İlhan Çabukol/Şebin Gündem

ŞEBİN-SİAD Başkanı Bora Kılıç programda yaptığı konuşmada “Az laf çok iş parolasıyla çıktığımız bu yolda amacımız doğduğumuz Şebinkarahisar’a hizmet için kardeşlik duygularımızı geliştirerek ilçemizin önde gelen değerlerini, iş adamlarımızı bir araya getirmektir” dedi.

ŞEBİN-SİAD’dan görülmeye değer misafirperverlik örneği…

İş adamlarının yoğun ilgi gösterdiği iftar programında, davetlileri tek tek kapıda karşılayan ŞEBİN-SİAD Yönetim Kurulu Üyeleri güzel bir misafirperverlik örneği sergilediler. Program okunan Kuran-ı Kerim ve yapılan dua ile başladı. Birlik ve beraberliğin Ramazan ayının manevi atmosferiyle birleşerek doruk noktaya çıktığı gecede konuşan ŞEBİN-SİAD Başkanı Bora Kılıç, İstanbul’dan Şebinkarahisar’a ve Şebinkarahisar’ın bütün köylerine selam göndererek başladığı konuşmasında, “Az laf çok iş” parolasıyla çıktığımız yolda amacımız, “doğduğumuz Şebinkarahisar’a hizmet için kardeşlik duygularımızı geliştirerek ilçemizin önde gelen değerlerini, iş adamlarımızı bir araya getirmektir” dedi. 

 

Bora Kılıç; Şebinkarahisarlıyım diyen bütün iş adamlarımızı bir çatı altında toplamak için çalışıyoruz…

Ben Şebinkarahisarlıyım diyen bütün iş adamlarımızı bir çatı altında toplamak için hiç durmadan çalışmalarına devam edeceklerini belirten Kılıç, şöyle konuştu. “Biz şunu iyi biliyoruz ki, iş adamı demek, ülkenin milli değer seviyesini zirveye taşımak demek. İş adamı demek, istihdamı artırmak demek. İş adamı demek, ülkemizin kırılmaz omurgası demek. Bu omurgaya sahip çıkmak ve bu gücü birleştirmek bizim hem ülkemize hem de memleketimize olan borcumuzdur.” 

 

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, davetlilerin ilgi odağı oldu…

Şebinkarahisar’dan gelerek iftar programına katılan Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, davetlilerin ilgi odağı oldu. Hemşerileri ile bol bol sohbet eden Başkan Yılancı, gecede bir konuşma yaparak iş adamlarımızdan fakir hemşerilerimizin sofralarını paylaşmalarını istedi. Başkan Yılancı, “ben sizlerle aynı sofrayı paylaşmaktan, aynı sofra etrafında bir arada olmaktan çok mutlu oldum” diyerek devam ettiği konuşmasında şunları söyledi. “Yardımlaşmanın cömertliğin şefkatin ve merhametin ete kemiğe büründüğü bu günlerde, işte bu sofralar etrafında inşa edilen manevi köprüler, kalplerimize huzur, yüreklerimize sıcaklık, bakışlarımıza umut veriyor.”  

 

Şebinkarahisar Kültür, Sanat ve Ceviz Festivaline davet…

“Bu sofralardaki paylaşma duyguları birliğimizi, beraberliğimizi bundan sonraki yaşamımıza da sirayet edecektir” diyen Başkan Yılancı, “11 ay boyunca yapamadığımız ya da eksik bıraktığımız görevlerimizi bu ayda yapacağız. Ben inanıyorum ki iş adamlarımız bu vesileyle fakir sofralarına gidecekler o fakir kardeşlerimizle kucaklaşacak ve muhtaç olan hemşerilerimizin sofralarını paylaşacaktır” dedi. Şebinkarahisar’da devam eden çalışmalar hakkında önemli bilgilerde veren Yılancı, Ankara’da gerçekleştirdiği son ziyaret hakkında iş adamlarımıza bilgiler de verdi. 17–18–19 Ağustos günlerinde yapılacak Kültür, Sanat ve Ceviz Festivaline bütün hemşerilerini davet eden Başkan Yılancı, Şebinkarahisar STKları ile güzel bir diyalog içerisinde olduğunu belirterek her zaman derneklerin yanında olduğunu belirtti. 

 

Oyuncu Erol Eraslan’ın sunduğu SİAD’ın iftar programında Şebinkarahisarlılar yardımlaşma Derneği Başkanı Av.Hakan Özbay ve Vakıf Bşkanı Avni İşcan’da birer selamlama konuşması yaptılar. 

 

Milletvekilleri Ünal Kaçır ve Ahmet Baha Öğütken’den teşekkür mesajı…

Şebinkarahisarlı İstanbul Milletvekili Ünal Kaçır ve Ahmet Baha Öğütken, Meclis çalışmalarından dolayı katılamadıkları geceye telgraf göndererek teşekkürlerini ilettiler. Geceye, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, İstanbul Emniyet Müdür yardımcısı Mehmet Hasbal, Salih Kacır, Bakırköy Belediyesi bağımsız adayı Sema Barlın, Gerçek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Sucu, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Av. Hakan Özbay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Şebinkarahisar Vakfı Başkanı Avni İşcan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Giresun Federasyonu Başkan Yardımcısı Av. Hakan Ayık, Kocaeli Şebinkarahisarlılar Dernek Başkanı Aslan Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ataşehir Giresunlular Dernek Başkanı Gürbüz Ekinci, Sultanbeyli Şebinkarahisarlılar Dernek Başkanı Doğan Yılmaz, Özel Üsküdar Anadolu Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Muharrem Kuzkaya, Sarıyer Belediyesi Meclis Üyesi A. Erol Akkuş, İBB Zabıta Amiri Ünsal Yılmaz, Şebinkarahisar Eski Dernek Başkanı Yücel Kısa, Şebinkarahisar Devlet Hastanesi Eski Başhekimi Miraç Turan, Alucra Vakfı Başkan Yardımcısı İlhami Konukçu, Giresun Dergisi Remzi Mamaşoğlu, Şebinkarahisarlı Basın Mensupları ve çok sayıda STK temsilcisi ve davetliler katıldı. Gecenin sonunda SİAD’a üye olan iş adamlarına katılım belgeleri takdim edildi.  

 

www.sebingundem.com


Şebin-Siad İftar Yemeği- 1Başkan Yılancı’dan ŞEBİN SİAD iftarında önemli açıklamalar

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, Şebinkarahisar’dan gelerek katıldığı ŞEBİN SİAD iftar programında Şebinkarahisar ile ilgili önemli bilgiler verdi. Yılancı, "5895 metrelik çift tüplü Eğribel tüneli projesi tamamlandı. 2014 yılı yatırım programına alınarak, ilk kazmayı vurmayı hedefliyoruz.” dedi.

Şebinkarahisar Kültür Sanat ve Ceviz Festivaline davet ediyorum…

Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, Vakıf Başkanımız, Dernek Başkanımız ve SİAD Başkanı ile sürekli irtibat halinde olduklarını belirterek şunları söyledi. “Bütün Şebinkarahisarlı Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile birliğimiz beraberliğimiz her zamankinden daha üst seviyede devam ediyor. 17-18-19 Ağustos tarihlerinde yapılacak Şebinkarahisar Kültür Sanat ve Ceviz Festivalini hep birlikte icra edeceğiz. Ben buradan İstanbul’daki bütün hemşerilerimizi festivale davet ediyorum. Bölgemizdeki en donanımlı festivali hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.     Eğribel Tüneli…

Başkan Yılancı konuşmasına şöyle devam etti. “geçtiğimiz günlerde Şebinkarahisar AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Bölük ile birlikte Ankara ziyaretimiz oldu. Ankara’daki ziyaretimizde siyasetçilerimiz ile Şebinkarahisar için çok önem arz eden konularda istişareler yaptık. Başta iç Anadolu’yu Karadeniz’e bağlayacak ve Şebinkarahisar’ın bir nevi kurtuluşu olacak Eğribel Tüneli ile ilgili önemli gelişmeler var” dedi.   Başkan Yılancı sözlerine şöyle devam etti. “Giresun-Dereli ve Şebinkarahisar- İstanbul yolumuzun yapılmasıyla ilgili yıllardır devam eden projelerimiz son aşamaya geldi. Eğribel Tüneli 5895 metrelik çift tüplü Eğribel Tüneli projesi tamamlandı. Yaptığımız görüşmeler neticesinde inşallah önümüzdeki günlerde, Ulaştırma Bakanlığı, Kalkınma Bakanlığı ve AK Parti grup başkanvekili Sayın Nurettin Canikli'nin katılımı ile yapılan toplantıda Eğribel Tünelimizin 2014 yılı yatırım programına alınarak, ilk kazmayı vurmayı hedefliyoruz.”   Cezaevi projesi…

Konuşmasında “Şebinkarahisar için orta ve uzun vadede planladığımız işlerimiz var” diyen Başkan Yılancı sözlerini şöyle sürdürdü. “Yıllardır üzerinde çalıştığımız bir cezaevi projesi var. Bu konuda epey yol aldık. Şebinkarahisar Kırkgöz Mahallesinde 30.000 metrelik bir arazide, arsa tahsisi yapıldı. Önümüzdeki günlerde Adalet Bakanlığı, yapı işleri daire başkanlığından gelip, bu yeri gördükten sonra, bölgemizde açık ve kapalı cezaevi yapılması konusunda karar verecek. Çünkü ilçemizde Ağır Cezamız var, buranın süreklilik arz etmesi için bu Cezaevinin yapılması şart. İnşallah onu da 2014 yılı içersinde gerçekleştireceğiz.'' diye konuştu.

www.sebingundem.com
 
Şebin-Siad İftar Yemeği-2




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir