Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5307 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   21 Ocak 2014 - 11:17

Şebinkarahisar Vakfından Anlamlı Gece

Büyüt
Küçült
Şebinkarahisar Vakfından Anlamlı
İstanbul Şebinkarahisar Vakfı'nın organize ettiği geleneksel birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi Barbaros Point Otel de 18 Ocak Cumartesi akşam büyük bir coşku içinde gerçekleştirildi.

İSTANBUL ŞEBİNKARAHİSAR VAKFINDAN ANLAMLI GECE

İstanbul Şebinkarahisar Vakfı'nın organize ettiği geleneksel birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi Barbaros Point Otel de 18 Ocak Cumartesi akşam büyük bir coşku içinde gerçekleştirildi.



İşadamı, Bürokratlar ve Siyasetçilerin yoğun ilgi gösterdiği geceye başta Giresun Valisi Hasan Karahan ve İBB Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül’de katılırken, Şebinkarahisar Vakfı Başkanı Hüseyin Avni İşcan yapmış olduğu açılış konuşmasında siyasilere ve katılımcılara oldukça önemli mesajlar verdi.



Vakıf Başkanı İşcan yapmış olduğu açılış konuşmasında, Şebin Vakfı olarak, Şebin’in bu güne kadar kazanmış olduğu değerlere yeni değerler katmak için burada bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, sosyal ve kültürel alanda uzun bir geçmiş zaman dilimi boyunca Şebinkarahisar’ın her zaman bir cazibe merkezi olduğunun altını çizdi. Zamanla bölge genelinde yaşanılan ekonomik ve sosyal istikrarsızlık yeni yeni kentsel göçlerin oluşmasına neden olduğunun da altını çizen İstanbul Şebinkarahisar Vakfı Başkanı Hüseyin Avni İşcan ayrıca, gecenin düzenlenmesinde büyük katkı sunan İş adamı Dursun Özbek’e de Şebin Vakfı olarak teşekkür etti.

Gecenin açılış konuşmasının ardından Şebinkarahisar’ın tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtıldığı kısa bir slayt gösterisi sunuldu.

Gelişi ve konuşması büyük ilgi çeken Sarıgül, yaptığı konuşmada Şebinkarahisar'ı ve Şebinkarahisarlıları yaşamı boyunca hiçbir zaman unutamadığını belirtti. Sarıgül kürsüye çıkışı esnasında okunan CHP seçim marşı ise geceye damgasını vurdu. Katılımcılar tarafından hem alkışlanan hem de tepki gören Sarıgül ise konuşmasında, kendisine yapılan tüm baskılara rağmen susmayacağını ifade ederek, Giresun’u ve Giresun insanını uzun zamandır tanıdığını belirtti.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Ünal Kaçır ise Mustafa Sarıgül’e tepkisini ise konuşmak için çıktığı kürsüde cep telefonundan Ak Parti seçim marşını dinleterek gösterdi.

''Birlik ve Beraberlik ve Dayanışma '' gecesine katılan, bütün siyasi parti temsilcileri, bürokratlar, siyasetçiler, demokratik sivil toplum örgütleri,  birlik ve beraberlik içinde ortak hedef olan Şebinkarahisar'ın kalkınması yönünde destek sağlarken, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ise konuşmasında, bu tür toplantılarda siyasetçilerin değil STK nın konuşmasının daha uygun olacağını belirtti.

İstanbul Şebinkarahisar Vakfının düzenlemiş olduğu geceye başta Giresun Valisi Hasan Karahan, İstanbul milletvekili Ünal Kacır, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Şebinkarahisar Kaymakamı Erkan Kalender, Şebinkarahisar Belediye Başkanı Şahin Yılancı, Ankara Şebinkarahisar Vakfı Başkanı İsmail Şenol, ŞEBDER Başkanı Yener Aytekin  Şebinkarahisar MHP Belediye Başkan adayı Hasan Tonbul, Şebinkarahisar CHP Belediye Başkan adayı Oktay Alp, Giresun Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri İş adamı Hamit Topçu, İş adamı Yakup Engin ve İş adamı Nurettin Ocak, Şebinkarahisar eski Belediye Başkanı Lütfullah Akdoğan, Şebinkarahisar MHP İlçe Başkanı Veysel Cengiz, Voleybol Federasyonu eski Başkanı Ünal Karabıyık, Barbaros Point hotel sahibi Dursun Özbek, Giresun il genel meclis üyesi Abdullah Kürkçü, Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Av. Hakan Özbay, Giresun Federasyon Başkanı Hasan Turan Şebinkarahisarlılar sanayici ve iş adamları Derneği Başkanı Bora Kılıç, Alucra Vakfı  Başkanı Sinan Karaveli, Çamoluk Derneği eski Başkanı Yaşabey Kalebaşı, İBB Zabıta amiri Ünsal Yılmaz, Tufan Turizm Tufan Öztürk, iş adamları Sefer Sucu, Hayri Bakıcı, Beyoğlu Belediyesi Başkan aday adayı Mehmet Karamustafaoğlu, Prof. Dr. Hasancan Okutan, Görele Dernekleri Federasyonu Onursal Başkanı Sadi Kaya, Kaçkar TV. Kültür Vadisi ekibi Sadi Toygar, Seher Kılıç, Kaçkar tv. Den Metin Ruşen, Giresun Dergisi sahibi Remzi Mamaşoğlu, gazeteciler Zeki Al, İlhan Çabukol, Hüseyin Şenel Odacı, Şaban Kutlu, Ali Bulduk, Remzi Gömürlü  ile Köy Dernek Başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Sunuculuğunu Nuran Kutlubay’ın yaptığı İstanbul Şebinkarahisar Vakfı gecesi ilerleyen saatlerde Türk sanat müziği ve yöresel müzik eşliğinde devam ederek, davetlilere güzel bir gün yaşatırken, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç,’in ve Giresun Vakfı Yönetim Kurulunun göndermiş olduğu çiçekler dikkat çekti.

Haber Şaban Kutlu




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir