Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4739 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   24 Kasım 2011 - 19:00

Şendoğan Erdem Teşekkür Mesajı Yayınladı

Büyüt
Küçült
Şendoğan Erdem Teşekkür Mesajı
Yalova Damızlık Koyun - Keçi Yetiştiriciler Birliği olağan üstü Genel Kurul toplantısında Birlik üyelerinin çoğunluğunun desteğini alarak tekrar Başkanlığa seçilen Bulancak Aydındere' li hemşehrimiz Şendoğan Erdem yazılı bir teşekkür mesajı yayınladı.

Şendoğan Erdem Teşekkür Mesajı Yayınladı
Yalova Damızlık Koyun – Keçi Yetiştiriciler Birliği olağan üstü Genel Kurul toplantısında Birlik üyelerinin çoğunluğunun desteğini alarak tekrar Başkanlığa seçilen Bulancak Aydındere' li hemşehrimiz Şendoğan Erdem yazılı bir teşekkür mesajı yayınladı.
Erdem yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Öncelikle Sayın Valimiz Esengül Civelek Hanımefendiye Tarım İl Müdürümüze, Tarım İl Müdürlüğü çalışanlarına Genel Kurul toplantımızın yapıldığı esnada güvenliği sağlayan Emniyet mensuplarımıza, Değerli Divan heyetine çok teşekkür ediyorum. Toplantımıza ilgi göstererek onurlandıran değerli sivil toplum kuruluşu yetkililerine ve Siyasi parti temsilcilerine çok teşekkür ediyorum.
Ayrıca, Genel Kurul salonunu doldurarak coşkulu bir Genel Kurul toplantısı yapmamıza vesile olan Birlik üyelerimize ve onların yakınlarına, Seçime katılan, ayrı ayrı listeler de yer alarak toplantımıza coşku ve renk katan saygı değer üyelerimize çok teşekkür ediyorum.
Genel Kurul kararı aldıktan sonra geçen kısa bir zaman içerisinde tatlı bir rekabet yaşadık ve hayırlısı ile toplantımızı gerçekleştirdik. Üyelerimiz şahsımı ve hazırlamış olduğum listede yer alan arkadaşlarıma yeniden görev tevdi,-i ettiler, böylelikle seçim atmosferinde oluşan tatlı rekabet de sona ermiş oldu, seçim bittikten sonra diğer listede yer alan üyelerimiz yine birliğimizin çatısı altındadırlar, biz zaman zaman onların da fikirlerini alarak faydalı bulduğumuz düşüncelerini dikkate alacağız.
Adı üstünde, biz bir birliğiz ve Devletin bize sunduğu imkanı adaletle eşit bir şekilde üyelerimize kullandırarak hep beraber kalkınmanın çabası içerisindeyiz, yani ortada bir nimet varsa beraber istifade edeceğiz, Külfet varsa yine paylaşacağız.
Çeşitli zamanlarda Birlik ofisine gelerek yaptığımız çalışmaları kamuoyuna duyuran ve Genel Kurul Toplantımızı da takip ederek sayfalarında bize yer veren Basınımızın Saygı değer mensuplarına da çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı. 
 

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir