Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3153 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   13 Haziran 2013 - 10:54

Timur Tahmaz dünya evine girdi

Büyüt
Küçült
Timur Tahmaz dünya evine
Beyoğlu Belediye Başkan AhmetMisbah Demircan’ın fotoğrafçısı Timur Tahmaz, Lemar Düğün Salonu'nda Başkan Demircan’ın kıydığı nikah merasimiyle, dünya evine girdi.

Beyoğlu Belediye Meclis Üyesi Zafer Tahmaz’ın kardeşi olan ve  4 yıldır Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın fotoğrafçılığını yürüten Timur Tahmaz, Hilal Bektaş ile hayatını birleştirdi.

Kasımpaşa Lemar düğün salonunda gerçekleştirilen düğün merasimine Beyoğlu ve Giresun’dan çok sayıda davetli katıldı.  Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın kıydığı nikah törenin de çiftlerin şahitliklerini Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, İBB Zabıta Daire Başkanı Mustafa Tahmaz ve Beyoğlu AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Dindarol yaptı.

Demircan çiftlerin nikahını kıydıktan sonra evlilik cüzdanını gelin hanıma verdi. Gelin ve damat beye tavsiyelerde de bulunan Başkan Demircan yaptığı konuşmada şunları söyledi. “Çok değerli bu iki kardeşime gelecekte mutluluklar diliyorum. Yeni kuracakları yuvalarında sağlıklı, sıhhatli ve afiyetle geçirecekleri, aynı yastıkta kocayacakları bir ömür diliyorum. Sayın Başbakanımızın da söylediği gibi bende hayırlıysa en az 3 çocuk tavsiyesinde bulunuyorum. İnşallah vatanımıza, milletimize, bayrağımıza hayırlı evlatlar dünyaya gelir.”

Boğaziçi Gündem Gazetesi’ninde katıldığı düğüne, GÖRFED Başkanı Birol Kardaş, Beyoğlu Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Beyoğlu Yönetim Kurulu Üyeleri ile  çok sayıda davetli katıldı.

Alucra.com ailesi olarak, Tahmaz ailesine ömür boyu mutluluklar dileriz.

Kaynak: Boğaziçi Gündem




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir