Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3300 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   03 Haziran 2013 - 18:41

Tirebolu Kuzgun Köyü Pikniği Coşkuyla Yapıldı

Büyüt
Küçült
Tirebolu Kuzgun Köyü Pikniği Coşkuyla
Sultangazi Belediyesi Kent Ormanı Papatya Piknik Alanındaki piknik büyük coşku ve katılımla 1 Haziran Cumartesi günü yapıldı.

Tirebolu Kuzgun Köyü Pikniği Coşkuyla Yapıldı

Sultangazi Belediyesi Kent Ormanı Papatya Piknik Alanındaki piknik büyük coşku ve katılımla 1 Haziran Cumartesi günü yapıldı.


Birkaç yıldır kene korkusu yüzünden yapılamayan piknik şöleni bu yıl yeniden düzenlenen Sultangazi Belediyesi Kent Ormanı Papatya Piknik Alanında yapıldı. İstanbul’un değişik yörelerinde oturan Kuzgunluların katılımı ile yapılan pikniğe Gaziosmanpaşa ilçesinde bulunan siyasi partilerden ve sivil toplum kuruluşlarından önemli ziyaretlerin de gerçekleştirildi. Cumartesi günü olmasına rağmen pikniğe Kuzgunlular büyük bir rağbet gösterdiler.

Dernek Başkanı Mustafa Ramazan, piknikte yaptığı konuşmada “Uzun süreden beri hazırlıklarını sürdürdüğümüz pikniğimizi çok güzel bir katılımla yapmanın mutluluğu içersindeyim. Siz değerli hemşerilerimiz için ne yapsak azdır. Bu alanı hemşerilerimizin oturduğu yere yakın olması nedeniyle özellikle tercih ettik. 500 Evler, Sultançifliği, Gazi Mahallesi ve Eyüp’te oturan vatandaşlarımıza bir minibüsle gelip gitme avantajı sunan bir yer olması ayrıca tercihimize neden oldu. Arnavutköy’de oturan vatandaşlarımıza bile oldukça yakın bir yer oldu.

Katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayan Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Bilal Ay ve teşkilatına, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Bektaş ve teşkilatına, MHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkan Yardımcısı Yılmaz Günaçar ve teşkilatına, Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, GİMEV Başkanı Ali Aydın, Gaziosmanpaşa Giresunlular Derneği Başkanı Mehmet Hayta, Esenyurt Giresunlular Derneği Başkanı Abdurrahman Ada, Köyümüz Muhtarı Sedat Gündüz ve ismini zikredemediğimiz STK yöneticilerine teşekkür ediyorum. Ayrıca emeği ve maddi katkısı geçen kardeşlerime de teşekkür ediyorum.

Biz bu tür programları sizler için düzenliyoruz. Birlik ve beraberliğimiz için, siz istediğiniz ve sizler katkı  verdiğiniz sürece biz bu tür faaliyetleri yapmaya devam edeceğiz”  dedi.

Pikniğe katılan Giresun Federasyonu Başkanı  Hasan Turan, Giresun kültürüne ve Feshane’de yapılan Giresun Günleri’ne ya Kuzgunluların yaptığı katkılar nedeniyle hazırlanan bir plaketi Dernek Başkanı Mustafa Ramazan’a vererek teşekkür etti. Yöresel sanatçılar Salim Yılmaz, Ekrem Yılmaz ve Ali Gündüz’ün kemençe ve türküleriyle Kuzgunlular ve davet ettikleri komşuları gönüllerince eğlendiler.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir