Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4038 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   21 Mart 2012 - 19:17

Tirebolu ve Güceliler Şölene Hazırlanıyor

Büyüt
Küçült
Tirebolu ve Güceliler Şölene
Bursa'da kurulu bulunan Tirebolu ve Güceliler Derneği, 31 Mart 2012 Cumartesi akşamı Bursa'da şölen havasında geçecek bir gece yapma kararı aldılar.

Tirebolu ve Güceliler Şölene Hazırlanıyor

 

Bursa’da kurulu bulunan Tirebolu ve Güceliler Derneği, 31 Mart 2012 Cumartesi akşamı Bursa’da şölen havasında geçecek bir gece yapma kararı aldılar.

 

Aroma Bayanlar Voleybol 2. Lig B Grubunda Play Off vizesi olarak Tireboluları bir heyecanın içine dahil eden, Tireboluspor’a maddi ve manevi destek sağlamak amacıyla organize edilecek olan Gecenin davetiyeleri Bursa’da kurulu bulunan bütün Giresun İl, ilçe ve köy derneklerinden dağıtıma çıkarken tüm hemşerilerimiz bu eğlenceye davet edildi.

 

Gece hakkında gazetemize bir dizi açıklamalarda bulunan Bursa Tirebolu ve Güceliler Derneği başkanı İsmail Akdoğan, “Dernek olarak bizler kültürümüzü, tarihimizi ve geleneklerimizi yaşatmak amacıyla birlik ve beraberliğimizi ön planda tutmak, dostluk ve kardeşliğimizin pekişmesi için zaman zaman bu tip eğlenceli geceler düzenliyorduk. Bu seneki eğlencemizi de son günlerde başarılı bir performans sergileyerek göğsümüzü kabartan Tireboluspor Bayan Voleybol Takımına maddi ve manevi destek sağlamak için düzenliyoruz” dedi.

 

Davetiyelerin ücretsiz bir şekilde dağıtıma çıktığının altını çizen Akdoğan, “Burada amaçladığımız hedefe, gece öncesi sponsorlarımız ile yapacağımız anlaşmalar ile ulaşmayı planlıyoruz. Bu doğrultuda bütün hemşerilerimizden destek bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

 

KEMENÇE VE HORONA DAVET

 

31 Mart 2012 Cumartesi gecesi Bursa Yıldırım Belediyesine ait spor kompleksinde yapılacak gecede, bölgemizin güçlü seslerinden Erdal Güvendi, Rüştü Karpuz, Ali Alim, Ahmet Yahşi sahne alarak katılımcılara doyumsuz bir zaman geçirtecekler.

 

Ayrıca gecede sahne alacak sanatçılar; davetlileri müziğe, karşılama ve horona doyuracak bir program hazırlayacaklarını bildirdiler.

 

TİREBOLUSPOR ONUR KONUĞU OLACAK

 

Öte yandan geceye Tireboluspor Bayan Voleybol Takımı’nın da katılacağı açıklanırken, 27-28-29 Mart’ta Bursa’da oynanacak olan Play-Off sonrası burada Şampiyonluk kutlamalarının yapılması bekleniyor.

 

Erdal Avcı / Giresun Havadis


    

 




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir