Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3077 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   17 Aralık 2012 - 14:47

Trakya Giresunlular Derneği Yemekte Buluştu

Büyüt
Küçült
Trakya Giresunlular Derneği Yemekte
Trakya Giresunlular Derneği geleneksel yemek gecelerinde bir araya geldiler.

Trakya Giresunlular Derneği geleneksel yemek gecelerinde bir araya geldiler.

 

Tekirdağ Çorlu Velimeşe beldesinde bulunan bir hotelde gerçekleşen yemeğe, Giresunlular Trakya’da yaşayan Giresunlular büyük ilgi gösterdi.



 

Yemeğin açılış konuşmasını yapan Trakya Giresunlular Derneği yönetim kurulu başkanı Yaşar Karadağ, “Birlik ve beraberliğimizin pekişmesi için böyle organizasyonların büyük önemi var. Türkiye coğrafyasında da Giresun’lu varlığı bir o derece önemlidir.” Dedi.



 

Konuşmanın ardından geceye katkı sağlayan sponsorlara plaket verilirken, bu güzel geceye Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Velimeşe Belediye başkanı Rasim Yüksel, Giresun Federasyonu idare amiri Aydın Kömürcü, Kaçkar Tv genel yayın koordinatörü Metin Ruşen, Keşap Karabulduklular derneği başkanı İbrahim Karaman, Kapaklı Giresunlular derneği başkanı Gökhan Çoban, Radyo ve Televizyon program yapımcısı H.Mehmet Günaydın, Dr.Emrullah Demirel, İş adamı İmdat Karataş’ın yanı sıra çok sayıda vatandaşımız katıldı.

 




Dr.Adil Emecan’ın çelenki gözlerden kaçmazken, katılımcılar Giresunlu hemşerimiz Köksal Yetkin’in seslendirdiği güzel türküler ile gecenin tadını çıkardılar.

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir