Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3634 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   21 Ekim 2013 - 11:33

Ülkemiz her geçen gün hem gelişiyor, hem kalkınıyor

Büyüt
Küçült
Ülkemiz her geçen gün hem gelişiyor, hem
AK Parti İstanbul Milletvekili Şebinkarahisarlı hemşehrimiz Ünal Kacır, "Ülkemiz her geçen gün hem gelişiyor, hem kalkınıyor. Hem de insanlarımız arasında dostluklar, kardeşlikler artıyor. Bir kısım çevreler bunu bu millete çok görüyor olsa da halkımızın birliği beraberliği bunu aşıyor" dedi.

Üç dönemdir AK Parti İstanbul Milletvekili olarak Türkiye’de önemli hizmetlere imza atan hemşehri milletvekilimiz Ünal Kacır, İstanbul il teşkilatının düzenlediği bayramlaşma organizasyonu sonrası, Şebin Gündem Gazetesi Kurucularından İlhan Çabukol’a konuştu.

“Kurban Bayramı yaklaşma demek...”   Usta siyasetçi Ünal Kacır, “Öncelikle bütün hemşehrilerimizin mübarek kurban bayramlarını tebrik ediyorum. Rabbim nice bayramlara sağlık, sıhhat içerisinde, çoluk çocuk, bütün sevdikleriyle beraber tekrar ulaştırsın” dedi. Kacır, şunları söyledi.  “Mübarek kurban bayramı bildiğiniz gibi; yaklaşma demek, yakınlaşma demek. İnşallah bu bayram insanların birbirlerine yaklaşması,  dostlukların geliştirilmesi, sevginin artması, paylaşılması  şeklinde  tecelli eder.”   “Ülkemizde, şehit cenazesi haberlerinin alınmadığı önemli bir süreç devam ediyor...”   “Ülkemizde, şehit cenazesi haberlerinin alınmadığı önemli bir süreç devam ediyor” diyen Kacır, sözlerini şu şekilde sürdürdü. “Elhamdülillah halkımızın büyük bir çoğunluğu bu sürece katkı veriyor, destekliyor. Rabbim bu süreci de hayırlısıyla tamamlamak, milletimizin topyekûn birliğine, beraberliğine, dostlukların artmasına kurban bayramı vesile olsun.”   “Halkımızın birbiriyle  olan sevgisi kaynaşması, her geçen gün artarak devam ediyor...”   Silivri ilçesinden sorumlu milletvekili olarak, Silivri teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programında büyük bir katılım ve coşkunun olduğunu ifade eden Ünal Kacır, Bugün burada, bütün İstanbul teşkilatı bir araya geldi. Yine müthiş bir coşku ve katılım var” dedi. Kacır sözlerini şöyle sürdürdü. “Ülkemiz her geçen gün hem gelişiyor, hem kalkınıyor. Hem de insanlarımız arasında dostluklar, kardeşlikler artıyor. Bir kısım çevreler bunu bu millete  çok görüyor olsa da halkımızın birliği beraberliği bunu aşıyor. Halkımızın birbiriyle  olan sevgisi kaynaşması, her geçen gün artarak devam ediyor.”   Vatandaşların kurbanlarını sadece Türkiye’de kesmediklerini de ifade eden Kacır, “Türkiye’de kesenler ülkemizdeki fakir fukaraya kurban etlerini dağıtarak destek olmaya gayret ederken, bir kısım vatandaşlarımız da hayır kurumları vasıtasıyla tüm dünyadaki fakir fukara Müslümanlara gönderdiler” dedi.   “Ülkemiz adeta bu işin dünya çapında öncülüğünü yapıyor...”   Kurban bayramı vesilesiyle bütün Müslümanların dünya çapında dayanışma içerisine girdilerini belirten Kacır, sözlerini şöyle tamamladı. “Ülkemiz adeta bu işin dünya çapında öncülüğünü yapıyor. Türkiye’deki sivil toplum örgütlerimiz bu konuda ciddi faaliyetlerde bulunuyorlar. Suriye, Mısır ve Afrika’daki ihtiyaç sahibi Müslümanlar başta olmak üzere dünyanın dört bir yanına  kurbanlarını gönderdiler. Fakirin, fukaranın, garip guraba’nın hayır severlerle buluşmasına öncülük yaptılar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Rabbim gerek ülkemizde kurbanını kesen, gerekse bütün dünya üzerindeki mazlumlara yardım amacıyla kurbanını oralara bahşeden, gönderen kardeşlerimizin kurbanlarını kabul etsin.”
www.sebingundem.com


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir