Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5326 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   18 Mayıs 2011 - 10:41

Vali Şahin Feshane' de

Büyüt
Küçült
Vali Şahin Feshane
Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ilimize gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle organizasyonun açılışına iştirak edemeyen Sayın Valimiz Dursun Ali Şahin, 15 Mayıs 2011 Pazar günü Programa iştirak ederek tüm stantları gezdi.

VALİ  ŞAHİN FESHANEDE. 

      Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimize gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle organizasyonun açılışına iştirak edemeyen Sayın Valimiz Dursun Ali Şahin, 15 Mayıs 2011 Pazar günü Programa iştirak ederek tüm stantları gezdi. Etkinliğin çok detaylı planlanıp başarıyla icra edildiğini gördüğünü söyleyerek emeği geçenlere teşekkür etti. 

      Bir konuşma da yapan Vali Şahin şunları söyledi;“Sevgili Giresunlular, bugün burada 5. Giresun Günlerinde sizlerle beraber olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. İstanbul gibi bir metropolde, böylesine büyük bir organizasyonu gerçekleştirmek çok büyük bir başarıdır. Bunu gerçekleştiren, Federasyon yönetimini tebrik ediyorum. Giresunluların birlik ve  beraberlik içerisinde olduklarını görmek beni gerçekten çok memnun etti. Giresun’a geleli henüz 1,5 ay oldu ama, Giresunluları gerçekten çok sevdim. Sizlere hizmet etmek de, benim için ayrı bir mutluluk. 

      Problemlerimizi ele ele vererek hep birlikte çözeceğiz. Dün Sayın Başbakanımızla yaptığımız görüşmede de, Giresunun öncelikli problemlerini kendisine ilettim. Ordu – Giresun Havaalanı ve Eğribel Tüneli başta olmak üzere, çözülmesi gereken problemlerimizi hep birlikte teker teker çözeceğiz. Sizlerin böylesine birlik ve beraberliğinizi görünce, işlerimizin daha da kolaylaşacağına inanıyorum. Tekrar hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.” 

      Konuşmanın ardından Federasyon Başkanı Hasan Turan, organizasyona büyük desteklerinden dolayı Vali Şahin’e ederek, plaket takdim etti. 

      Valiliğimizin himayelerinde İstanbul’da bulunan Giresun Sivil Toplum Kuruluşları  Federasyonu tarafından İstanbul Feshane’de organize edilen ve bu yıl 5’incisi düzenlenen “Giresun Günleri”ne katılım yoğun oldu. 

      “5. Feshane Giresun Günleri”nin açılışı oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Bu yılki organizasyonda paneller, konserler, folklor gösterileri, davul-zurna, havai fişek gösterileri ayrıca yöresel yemekler ve yöreye özgü eşyalar sergilendi. Resim sergileri, şiir dinletileri, imza günleri ve çeşitli firmaların tanıtımının yer aldığı şölen, Giresun’u her yönüyle tanıttı. 
 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir