Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5432 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   25 Kasım 2011 - 19:16

Vali Şahin New York' ta Giresunlularla Buluştu

Büyüt
Küçült
Vali Şahin New York ta Giresunlularla
Giresun valisi Dursun Ali Sahin New York Giresunlular Dernegini ziyaret etti.

Giresun valisi Dursun Ali Sahin New York Giresunlular Dernegini ziyaret etti.     Valimiz Dursun Ali Sahin, New Yorklu Giresunlular tarafinda dernek lokalinin kapisinda ciceklerle karsilandi. Valimiz Dursun Ali Sahin yaptigi konusmada New york ta Giresunlularla kendilerine ait boyle guzel mekanda birlikte olmaktan duydugu memnuniyeti belirterek, Giresuna yapilan yatirimlari ve projeleri, hemserilerimize anlatti. Giresun-ordu hava limaninin denize yapilan ilk hava alani oldugunu ve hizmete acildiginda 1:15 dakikada istanbuldan Giresuna ulasilacagini soyledi. Ayrica Karadenizin tek adasi olan Giresun adasina ve Gedikkaya, kalede ve Giresunun diger bolgelerindeki tarihi bulgularin degerlendirilerek turizme kazandirilacagini, ayrica buralarin bazilarina teleferik sistemi projesinin oldugunun mujdesini sizlere veriyorum dedi. Ayrica yaylalara yapilan kacak evlerin kesinlikle yikilacagini soyledi.
   Daha sonra soz alan New York Giresunlular Dernegi baskani Savas Sahin, bizleri kirmayarak ziyaretimize gelen sayin valimize sonsuz tesekkur ederek,sozlerine soyle devem etti; Sayin valimiz kisa surede Giresunda ilce, koy ve mahalle birakmadan her yere ulasarak hizmet goturmektedir. Giresunlu boyle vadandasla birlikte calisan valimiz sayin Dursun Ali Sahini bagrina basmistir. Umut ediyorum ki daha uzun yillar Giresunumuzda gorev yapip, Giresun ekonomisinin hizli bir sekilde kalkinmasina katki sagliyacaktir. New York Giresunlular Derneginin calismalari hakkinda bilgi veren sahin, dernegimiz, ABD de yasayan tum Giresunlular arasindaki birlik ve beraberligi sagliyarak, Amerikanin ekonomisine, politikasina ve kulturune, Turklerin daha cok katkida bulunmasini saglamaktadir. Kendi oz kulturumuzu, inancimizi koruyarak bizden sonraki nesillere aktarmaya calismak asil gorevlerimizdendir. Her bir uyemiz bunun bilincindedir. Bizim insanimiz fedakardir, birlik ve beraberligimizi sagliyarak guclenmemiz gerektiginin farkindalar. bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese tesekkur ediyorum dedi. Yaptigimiz faaliyetlerle ABD deki en etkin birkac dernekten biri olan New York Giresunlular Dernegi artik Amerikali siyasetcilerin de takdirini kazanmasini bilmistir. Farkli partilerden siyasetcilerle bir araya gelerek Turklerin burada bir guc olduklarini gormelerini sagladik. Amerikanin ekonomisine, kulturune sagladigimiz katkilardan dolayi odullendirildik. Bunda butun hemserilerimizin katkisi vardir. Yaptigimiz senliklere binlerce hemserilerimiz katiliyor. Butun bunlar bizim insanlarimizin biraraya gelebildigini gostermektedir. Bu birliktelik Tum Turklerin gucunu artirmaktadir. Turk Milleti devletiyle, birlikte guclenerek yeniden Osmanli ruhuyla dunya liderligindeki yerini alacaktir, dedi. Giresun Tip fakultesinin bir an once Giresun merkezde faaliyetlerine devam etmesi Giresunlu icin onemli oldugunu belirterek, Yaglidere Meslek Yuksek Okulu binasinin bir an once bitirilip Giresun universitesinin hizmetine girmesi gertigini acikladi.
   

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir