Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4962 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   11 Kasım 2013 - 19:03

Yağlıdereli Burak Amerikalıların Gözdesi Oldu

Büyüt
Küçült
Yağlıdereli Burak Amerikalıların Gözdesi
Yağlıdere'nin Amerika'da gururu olan Burak Özdemir oynadığı futbol ile Amerikalıların gözdesi oldu.

Yağlıdere’nin Amerika’da gururu olan Burak Özdemir oynadığı futbol ile Amerikalıların gözdesi oldu.

 Özdemir, sitemize yaptığı açıklamada, Amerika'nın kendi yaş grubunda en üst lig takımlarından Washington United U-17 takımında Futbol oynadığını belirterek, Washington United ilk kulübü olmasının kendisine ayrı bir heyecan verdiğini belirtti. Kulübümde çok mutluyum. Oynadığım takımın benden beklentilerinin çok olduğunu, hocamızın benim oynadığım futbolla ilerde iyi bir oyuncu olabileceğimi belirtmesi beni takıma daha da çok adapte ediyor. Ne mutlu ki bana futbolu severek büyük bir zevkle oynuyorum. Hedefim İnşallah Avrupa’da bir gün profesyonel bir futbolcu olmak. İlk hedeflerim arasında burada bir iyi bir üniversite üniversite 1. liginde top oynamaktır.

FENERBAHÇE TESİSLERİNDE İLK ÇIKTIĞIM ANTRENMANDA ÇOK HEYECANLANDIM

Genç yaşta Türkiye’de Dört büyük takımların ikisiyle antrenmana çıktığını belirten Özdemir, Türkiye’de Fenerbahçe forması altında ilk antrenmana çıktığımda çok heyecanlandığını ellerinin ayaklarına dolaştığını buna rağmen bana inanan ve güvenen insanları da mahcup etmediğini belirtti.

AMACIM GOL KRALI OLMAK

Washington United'da forvet oyuncusu olduğunu söyleyen Özdemir,

Geçen sezon ligi 21 gol ile tamamladığını belirtti. Futbol oynamasının okulunu aksatmadığını da belirten Burak, okulunu Washington Township lisesinde sürdürdüğünü okulunda da futbolda olduğu gibi derslerinin de iyi olduğunu belirtti. Oynadığı futbol takımında mutlu olduğunu ifade eden Burak, Amerika’da hele hele de gurbette Giresunumuzu ve Yağlıdere’mizi başarıyla temsil etmek bana ayrı bir gurur yaşatıyor. Bu yıl Lise tarihinde ilk kez okulumuza antrenörler kupasını kazandırdık. Bu sene hedefimizde New Jersey şampiyonu olup ABD denelindeki şampiyonluğa katılmak istiyoruz. Kendi kulübünündü yeni sezonunun iki hafta sonra başlayacağını belirten başarılı futbolcu, yeni sezonda hedefinin ligde gol kralı olmak olduğunu ve de takımın değişmez oyuncusu olacağını iddia etti.

Burak Özdemir’in babası Cevdet Özdemir ise, Burak 4 yaşından beri futbol oynuyor. Başladığı günden beri kendini hep zirvede tutmasını bildi. İnsanlar onu izlemekten çok keyif aldılar ve almaya da devam ediyorlar. Burak ve onun takımıyla beraber yaklaşık olarak altı yıl çalıştığını söyleyen Özdemir, ‘’Kendisini izlemekten de büyük keyif alıyorum. Büyük bir ısrarla yoluna devam ediyor. Henüz hak ettiği yerde değil ama mutlaka bir gün istediği yerde olacak’’ ifadelerini kullandı.

BURAK'IN HEDEFLERİNE ULAŞMASI İÇİN ELİMDEN GELENİ HER ZAMAN YAPMAYA HAZIRIM

Burak'ın Her geçen yıl kendini daha çok geliştirdiğini, emin adımlarla yoluna devam ettiğini ve eksik yönlerini de tamamlamayı ihmal etmediğini dile getiren Özdemir, şöyle devam etti: Bugünden birçok üniversite takımı Burak’ı listesine yazdı. Talepler gelecek yıl daha da çok artacak. Sadece futbolu değil ayrıca akademik olarak ta başarılı bir öğrenci. Dürüst, ahlaklı ve arkadaşları arasında sevilen ve onların saygısını kazanmış birisidir. Ben her zaman her yerde onun yanında olacağım onun hedeflerine ulaşması için elimden geleni her zaman yapmaya hazırım. Başarılarının devamını diliyorum. Yolu açık, Allah yardımcısı olsun diyorum.

FATİH ÖZDEMİR



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir