Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5762 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   21 Mart 2011 - 12:04

Yalova' da 10 Gün İçinde 3 Cenaze

Büyüt
Küçült
Yalova da 10 Gün İçinde 3
Yalova' da yaşayan aydındereliler son 10 gün içerisinde 3 hemşehrisini kaybetmenin acısını yaşadı. Bunlardan en acı vereni ise henüz 19 yaşında hayatını kaybeden Taner Karahasan' dı.

Yalova' da 10 Gün İçinde 3 Cenaze

Yalova' da yaşayan aydındereliler son on gün içerisinde 3 hemşehrisini kaybetmenin acısını yaşadı. Bunlardan en acı vereni ise henüz  19 yaşında hayatını kaybeden Taner Karahasan' dı.

Gül nazlı, Adil Karahasan çiftinin 5 çocuğundan biri olan Taner 20 gün önce bir öksürük esnasında ağzından birkaç damla kan gelmesi üzerine Yalova Devlet Hastanesine oradan İzmit’ e son olarak da İstanbul’ da bir hastaneye sevk edilmişti. Burada yapılan kontrollerde  Taner’ in Ailesine ciğerlerindeki damarlarda yırtık tespit edildiği söylendi . Burada birkaç kez ameliyat edilen Taner’ in ciğerinden bir parça alındı.

yapılan tıbbi müdahalelere rağmen Taner cumartesi günü sabaha karşı yaşam mücadelesini kaybetti. Çevresi tarafından çok sevilen Taner henüz 19 yaşlarındaydı. Genç kardeşimizi kalabalık bir cemaat topluluğu bu son yolculuna uğurladı. Aydındere Beldesi’ nden çok sayıda vatandaş cenazeye iştirak ederken, Yalova ve çevre illerden gelen vatandaşlarımız Taner’ i bu son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Taner’ in naaşı Yalova kemer köprü camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla Yalova şehir mezarlığına defnedildi.

          Taner’ in ölümünün üzerinden 24 saat geçmeden aile bir ölüm haberiyle daha yıkıldı. Taner’ in annesi Gül Nazlı Karahasan’ ın dayısı Kemal Bayraktar (Hopanın Kemal) Pazar gecesi ikamet ettiği Yalova’ daki evinde rahatsızlanarak Yalova Devlet Hastanesine kaldırıldı. Gizli kalp krizi geçirdiği öğrenilen Kemal Bayraktar tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.  Her hangi bir rahatsızlığı olmadığı öğrenilen Kemal amcanın cenazesi Yalova ismet paşa mah. Erenler camiinde kılınacak öğle namazına müteakip Yalova şehir mezarlığına defnedileceği öğrenildi.  

Geçtiğimiz hafta Yine Yalova’ da Haber sitemizin editörü Dursun Demir’ in babası İlyas Demir hayatını kaybetmişti. Yalova’ da 10 gün içerisinde 3 vefat olayı olduğu için hemşerilerimiz adeta yas ilan etti.

Aydındere haber olarak hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’ tan rahmet diler geride kalan gözü yaşlı sevdiklerine başsağlığı dileriz.

Haber Fotoğraf: Kahraman Memiş_YALOVA      

Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir