Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 8809 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   22 Nisan 2013 - 00:50

Yardımsever İnsan Mehmet Kabadayı Vefat Etti!!

Büyüt
Küçült
Yardımsever İnsan Mehmet Kabadayı Vefat
Bursa'daki Giresunluların duayenlerinden Mehmet Kabadayı 21.04.2013 Pazar günü vefat etti.Cenazesi Pazartesi günü Emek Adnan Menderes camiisinde öğle namazına müteakip kaldırılacak..

Nur Yüzlü İnsan Mehmet Kabadayı’yı Kaybettik

 

Bursa’daki Giresunluların duayenlerinden Mehmet Kabadayı 21.04.2013 (Pazar-Bugün) sabah saatlerinde hayata veda etti.

 

Uzun yıllar önce Giresun’dan bir yorgan bir yastık ile Giresun’dan Bursa’ya gelen coğu hemşerimizin elinden tutarak onların iş, aş bulmasında ve bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan Mehmet Kabadayı’nın ölüm haberi Bursa’daki hemşerilerimiz arasında büyük üzüntüye neden oldu.

 

 

Yaklaşık 2 yıldır çeşitli hastalıklar ile yoğun mücadele veren Kabadayı son olarak tedavi gördüğü Bursa Özel Acıbadem hastanesinde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini kapadı..

 

2 Cocuk babası Mehmet Kabadayı 71 yasandı vefat ederken cenazesinin 22.04.2013 Pazartesi günü Bursa Emek Adnan Menderes camiisinde kılınacak öğle namazına müteakip Hamitler kent mezarlığında defin edileceği öğrenildi.

 

 

Bursa’ da bulunan Giresunlular üzerinde büyük emekleri olan İpsan, İtalteks’ de Genel Müdürlük ve DOSAB’ da yönetim kurulu üyeliğinde bulunmuş, Bursa Giresunlular Derneği Kurucu Başkanı Mehmet Kabadayı’ ya geçtiğimiz senelerde Giresunlular Derneği tarafından onur ödülü verilmişti.

 

Verilen onur ödülü karşısında çok duygulanan Kabadayı;  “Yeri geldi çok yorulduk, yeri geldi ailemizden, işimizde yoksun kalarak bu camianın yükselmesi için çabaladık. Şimdi görüyorum ki bu çabalarımız boşa gitmemiş, sizleri böyle hep bir arada görmek, birlik ve beraberlik anlamında böylesine güzel bir tablo oluşturmanız  bizlere bu dönemlerde en iyi ilaç oluyor” demişti.

 

 

Bursa Giresunlular Derneği yönetim kurulu üyesi olan Murat Kadayı’nın babası olan Mehmet Kabadayı’ya Aydındere Haber olarak Allah’tan rahmet yakınlarına ve tüm Giresun Camiasına başsağlığı dileriz.

 

Erdal Avcı / Giresun Havadis



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir