Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 30039 kez okundu. | Kategori : SAĞLIK
Haberin Tarihi :   24 Aralık 2016 - 04:13

Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Törenle Açıldı

Büyüt
Küçült
Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Törenle

Başbakan Yardımcısı Sayın Nurettin Canikli ve Sayın Valimiz Hasan Karahan, yeni hizmet binasına taşınan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin açılışını yaptı.

Başbakan Yardımcısı Canikli ve Vali Karahan, bugün (23.12.2016) saat 16.00 da Giresun Merkez Teyyaredüzü Mahallesindeki yeni hizmet binasına taşınan Giresun Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin açılışını, düzenlenen bir törenle gerçekleştirdi.

Giresun Prof.Dr.A.İlhan Özdemir Devlet Hastanesi arkasında (Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi yanıda) yeni hizmet binasında tetkik ve tedavilerine başlayan ve resmi açılışı bugün törenle gerçekleştirilen Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde; 41 Klinik, 1’i Acil, 1’i Engelli Kliniği, 1’i Cerrahi Kliniği, 2 Pedodonti Kliniğinin bulunmaktadır.

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin açılış töreninde yaptığı konuşmasında da “İnşallah güzel ve faydalı olacak bir tesisin açılışını gerçekleştiriyoruz. Rabbim hayırlı hizmetlerin verilmesine inşallah vesile kılar. Bu tesisin bu noktaya getirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Elbette başta hükümetimize. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen bir yatırım. İnşallah hayırlara vesile olur. Bütün diş problemi olanları bekliyoruz. Rahat rahat gelsinler. Teknolojinin bütün imkanları burada hayata geçiriliyor. Hemşehrilerimiz korkmadan, dişçi koltuğuna oturabilecekler. Dişçi koltuğuna oturduğunuz zaman kendinizi bilgisayar odasında gibi görüyorsunuz. Bunlar dünyanın en gelişmiş teknolojileri. Buradalar ve sizin kullanımınıza sunuluyor” diyerek açılan bu hastanelerin hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin bölümlerini gezen Başbakan Yardımcısı Canikli ve beraberindekiler, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde sunulan hizmetler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Açılış Törenine; Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ve eşi hanımefendi Hatice Canikli, Vali Hasan Karahan ve eşi hanımefendi Şule Meral Karahan, Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Av. Sabri Öztürk,  Sağlık Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Cevdet Coşkun, Sağlık Bakanlığı AB ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Dr. Öner Güner, kaymakamlar, İl Emniyet İl Genel Meclis Başkanı A.Mürşit Gürel, belediye başkanları, Ak Parti İl Başkan Vekili Kenan Tatlı,daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir