Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 22746 kez okundu. | Kategori : SAĞLIK
Haberin Tarihi :   28 Nisan 2021 - 09:35

Tasarruf şart

Büyüt
Küçült
Tasarruf

Baraj dolu

Nisan yağmurları ile dolan Gökçe barajında doluluk oranı %100 ulaşırken son bahar aylarında su sıkıntısına düşmemek için suyun tasarruflu kullanılması istendi.

2014 yılında yaşanan su sıkıntısının bu yıl yaşanmadığını söyleyen Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Nusret Karaalioğlu, ”Son senelerde tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde dolaysısıyla Yalova’da da yağışlar az oldu. Nisan ayında yağan yağışlar sayesinde su sıkıntı yaşayamadığımız gibi son bahara kadar sıkıntı çekmeyeceğiz.

Nisan ayında yağan yağışlar sayesinde su sıkıntı yaşamadığımız gibi, son bahara kadar sıkıntı çekmeyeceğiz.

Yılsonunda yağışlar nasıl olacak bilmiyoruz. Bu neden suyumuzu tasarruflu kullanmamız gerekiyor. İlimizdeki şebekedeki su kayıpları olmasa daha rahat edeceğiz ama ne yazık ki yıllardan beri yapılamayan su şebekesinde kayıp çok. Önümüzdeki aylarda şebeke yenilenmesi olacak. Kayıp ve kaçakları önleyeceğiz.

Yalova’dan evlere giden suyumuz bölgemizin en kaliteli suyudur. her hafta tesisimizden çıkan suyun analizleri yapılarak halkımız ile paylaşılmakta, tüm verilerimizi şeffaf bir şekilde halkımız ile paylaşmakta olup halk sağlığına verdiğimiz önem aldığımız İSO 100002 müşteri memnuniyeti İSO 9001 kalite belgesi İSO 14001 çevre yönetim sistemleri belgelerimiz ile kanıtlanmıştır.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir