Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 59408 kez okundu. | Kategori : SAĞLIK
Haberin Tarihi :   06 Şubat 2017 - 19:34

Vali Karahan'dan Hasta Memnuniyeti Uyarısı

Büyüt
Küçült
Vali Karahandan Hasta Memnuniyeti

Giresun Valisi Hasan Karahan, Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.
 
Açılışı, 23 Aralık 2016 tarihinde Sayın Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli tarafından yapılan 150 yataklı Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret eden Vali Karahan, hastane içinde incelemelerde bulundu.
 
Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Giresun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi arasında gerçekleşen afiliasyon ( ortak kullanım) protokolü sonrasında kamu hastanelerine halkımız tarafından yoğun ilgi gösterilmeye başlandığını belirten yetkililer, günlük muayene sayısının ciddi boyutlarda artış gösterdiğini aktardılar.
 
Polikliniklerde muayene olan ve yatan hasta bölümünde tedavileri devam eden hastalarla bir süre sohbet eden Vali Karahan, hasta ve hasta yakınlarına acil şifalar diledi.
 
Afiliasyon (ortak kullanım) protokolü sonrası halkımızın başka illere sevkinde ciddi oranda azalmalar olmasının sevindirici olduğunu belirten Vali Karahan, hasta memnuniyetini ön planda tutularak verilen hizmetin kalitesinin artırılarak devam ettirilmesini istedi.
 
Vali Karahan’ın hastane ziyaretlerinde; Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. Ahmet Bal, Giresun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Hasan Hüseyin Arslantürk, Giresun Üniversitesi Dekan V. Prof. Dr. Canan Çelik, Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Hüsne Bostan da hazır bulundu.  



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir