Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10198 kez okundu. | Kategori : SAĞLIK
Haberin Tarihi :   21 Kasım 2012 - 13:33

Aydın' ın Ağız ve Diş Sağlığı Haftası mesajı

Büyüt
Küçült
Aydın ın Ağız ve Diş Sağlığı Haftası
Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN, 22-27 Kasım tarihleri arasında kutlanan ''Diş Hekimleri, Ağız Ve Diş Sağlığı Haftası'' dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanı Av. Kadir AYDIN,  22-27 Kasım tarihleri arasında kutlanan ''Diş Hekimleri, Ağız Ve Diş Sağlığı Haftası'' dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 

 
              Ağız ve diş sağlığı problemlerinin insanların karşılaştığı  en büyük sağlık sorunlarından biri olduğuna dikkat çekerek, ağız ve diş sağlığı konusunda toplumsal farkındalık ve bilincin ne yazık ki istenilen düzeylere gelmediğini vurgulayan başkan, mesajında;

              “Ağız ve diş sağlığı hususunda bilhassa anne ve babalara çok büyük sorumluluk düşmektedir. Okullarımızda her ne kadar öğretmenlerimiz çocuklarımıza diş fırçalamanın ağız ve diş sağlığı açısından faydalarını anlatsalar da, anne babalar, kendi uygulamalarıyla çocuklarına örnek olmalılar. Ağız ve diş sağlığının beden sağlığı için başlangıç olduğunu, ağız ve diş sağlığı yoksa bedende hemen her türlü rahatsızlığın ortaya çıkma riskinin çok yüksek olduğunu unutmamak lazım. Bizlerde çocuklarımızın diş fırçalama alışkanlıklarına katkı olması için geçen yıl 5.000 öğrenciye diş macunu ve fırçasını hediye ettik. Yine bu yıl da aynı şekilde Milli Eğitim Müdürlüğümüzden almış olduğumuz liste doğrultusunda 7.400 öğrencimize 22-27 Kasım “Diş Hekimleri, Ağız Ve Diş Sağlığı Haftası” içinde hediye etmeyi planlıyoruz. Diyoruz ki, “Çocuklar Sevgisiz, Dişler Bakımsız Olmaz” . Unutmamalı ki, tedbir tedaviden ucuzdur. Sağlığımıza dikkat etmeliyiz.

  Bu duygu ve düşüncelerle, diş sağlığı konusunda önemli katkıları olan ve bu alanda özverili çalışmalarıyla her zaman toplumun yanında yer alan Diş Hekimlerimizi tebrik ediyor, haftalarını içtenlikle kutluyorum” dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir