Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10146 kez okundu. | Kategori : SAĞLIK
Haberin Tarihi :   20 Temmuz 2011 - 10:14

Giresun'da 414 Kişi Sigarayı Bıraktı

Büyüt
Küçült
Giresunda 414 Kişi Sigarayı
Giresun Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne entegre KETEM'de 01 Ocak 2011 tarihinde açılan Sigara Bırakma Polikliniğine Haziran ayı sonuna kadar, 1.175 kişi başvuruda bulunup randevu aldı.

 2 hekim, 1 yardımcı sağlık personeli ile haftanın 5 günü hizmet veren sigara bırakma polikliniğinden 2011 yılının Haziran ayı sonuna kadar randevu alan 1.175 kişiden 494’ünün muayenesi yapıldı. Muayenesi yapılan kişilerden 114’ünün kontrolleri halen devam etmektedir.
        Sigara bırakma polikliniğine başvuranlardan 414 kişinin sigarayı bıraktığı belirtilirken, tedavisine başlanan 45 kişi ise sigarayı bırakamadığı için tedavileri durduruldu. Sigarayı bırakma polikliniğinden randevu alan 50 kişi ise hiç randevularına gelmediler.

          Tedavi ile sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlarımız, direkt olarak Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi KETEM bünyesindeki Sigara Bırakma Polikliniklerine müracaat edebildikleri gibi; 310 20 00-1196 nolu telefonu arayarak da randevu alabiliyorlar.

          Ayrıca; ‘Alo 171 Sigara Bırakma Hattı’nı arayan ve sigara bırakmak için randevu almak isteyen vatandaşların randevu işlemleri de bu hat aracılığıyla yürütülmektedir.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir