Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 12672 kez okundu. | Kategori : SAĞLIK
Haberin Tarihi :   12 Aralık 2011 - 20:04

Güce'de Aile Hekimi Göreve Başladı

Büyüt
Küçült
Gücede Aile Hekimi Göreve
Dr. Gülbahar Kurt'un görevinden istifa etmesi nedeniyle boşalan Aile Hekimliğine, Dr. Deniz Arıoğlu atanarak göreve başladı.

Güce'de Aile Hekimi Göreve Başladı

 

Giresun’un Güce ilçesi Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapmakta olan Dr. Gülbahar Kurt’un görevinden istifa etmesi nedeniyle boşalan Aile Hekimliğine Dr. Deniz Arıoğlu atanarak göreve başladı.

   Dr. Deniz Arıoğlu AA muhabirine yaptığı açıklamada, Güce'de görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Güce Karadeniz'in güzel ilçelerinden biri. Burada olmaktan mutluyum. Halkımıza sorumlu olduğumuz sağlık alandaki en iyi hizmetini sunmaya gayret edeceğiz" dedi.

   Deniz Arıoğlu,1983 yılında Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde doğdu. İlköğretim okulunu Zonguldak’ta, Ortaöğretim tahsilini ise Adana’da tamamladı. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2010 yılında mezun oldu. Göreve Giresun’un Görele ilçesi Kırıklı Sağlık ocağında başladı. Daha sonra Görele Toplum Sağlığı Merkezinde ve Görele Devlet Hastanesinde çalıştı.05 Aralık 2011 tarihinden itibaren Aile Hekimi olarak Güce ilçesinde göreve başladı.


Haber: Hayri BAHADIR

 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir