Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 13376 kez okundu. | Kategori : SAĞLIK
Haberin Tarihi :   03 Şubat 2014 - 10:35

Hayat kurtaranlara Akyol dan Hayat semineri…

Büyüt
Küçült
Hayat kurtaranlara Akyol dan Hayat
Giresun Organ Bankası Derneği Başkanı Fırat Akyol, Giresun Belediye İtfaiye Müdürlüğü’nde görev yapan personele Organ Bağışı ve Nakli konusunun ele alındığı bilgilendirme semineri verdi.

Hayat kurtaranlara Akyol’dan Hayat semineri…

Giresun Organ Bankası Derneği Başkanı Fırat Akyol, Giresun Belediye İtfaiye Müdürlüğü’nde görev yapan personele Organ Bağışı ve Nakli konusunun ele alındığı bilgilendirme semineri verdi.



3 vardiya şeklinde çalışma olduğundan 3 gün boyunca seminer verdiğine dikkat çeken Akyol “ Giresun Belediyesi’nin en önemli birimlerinin başında yer alan ve 1 saniyenin dahi insan hayatında ne denli önemli olduğunun bilincinde olan personeli, bugüne kadar yazılı veya görsel basında karşılaştıkları Organ Bağışı ve Nakli konusunda bilgilendirdim. Faydalı bir seminer oldu.” dedi.

Giresun İtfaiye Müdürü Tahsin Avcı, Akyol’u yıllardan bu yana takip ettiğini ve yaptığı çalışmalarda her zaman desteklediğini söyledi.

Avcı “Organ Bağışı, her insanın gönülden katılması gereken bir olay. Gün gelip de bizimde organa ihtiyaç duyacağımız unutulmasın.Herkesin empati yapması gerektiğine inanıyorum.Bilinçlendirme toplantıları ile organ bağış sayısının artacağına inanıyorum.Bu sayede hastalarda umutlarını taze tutarlar.Tüm insanları böylesi ulvi ve önemli konuda duyarlı olmaya ve destek vermeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.


Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir