Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10894 kez okundu. | Kategori : SAĞLIK
Haberin Tarihi :   09 Mayıs 2012 - 22:25

Okul Sütü Analiz Sonuçları

Büyüt
Küçült
Okul Sütü Analiz
İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ''Okul Sütü Analiz Sonuçları'' ile ilgili basın bülteni yayınladı. Müdürlüğün yayınladığı bülten:


  “Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığınca ortaklaşa yürütülen Okul Sütü Projesi kapsamında süt dağıtımı 02.05.2012 tarihinden itibaren okullarımızda devam etmektedir.   Okullarda; sütleri içen bazı öğrencilerimizin, çeşitli şikayetlerle sağlık kuruluşlarına başvurmaları üzerine İl Müdürlüğümüz Kontrol Görevlilerince dağıtımı yapılan farklı parti numaralı sütlerden altı takım numune alınmıştır. Yeşilgiresun, Kenan Evren, Mithatpaşa, Gazipaşa, M.Akif Ersoy ve Namık Kemal İlköğretim Okulların dan alınan numunelerin Giresun Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğünde analizleri yaptırılmıştır. Analizi yaptırılan süt numunelerinde insan sağlığına zararlı herhangi bir madde tespit edilmemiştir.   Süt dağıtımı ile ilgili süreç; İl Müdürlüğümüz kontrol görevlilerince takip edilmekte ve denetimler devam etmektedir. Herhangi bir olumsuzluk durumunda numuneler alınarak ilgili laboratuvarda analizleri yaptırılacaktır.”




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir