Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5001 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   15 Mayıs 2011 - 19:31

Atma Hakkı Atma

Büyüt
Küçült
Atma Hakkı

                  24.04.2011 günü çıktığım kutsal yolculuğu ALLAH’IN  izniyle tamamlayarak, tekrar sizlerle birlikteyim. Öncelikle şunu ifade etmek isterim ki, Kutsal topraklardan, dünya Müslümanlarının çok sevdikleri ve dinimize hizmette tarih sahnesindeki yerlerini  ümitle yeniden  bekledikleri, yüce Türk Milletine muhabbet ve selamlarını getirdim. 

                  Her ne kadar Giresun’u  sanal alemde takip etsem de,  yaklaşık yirmi gün Giresun’dan ve sizlerden  ayrı kaldım.  Siyasetin Giresun’daki aktörleri yerlerini almış ve rollerini oynamaya başlamışlar.  Muhalefet kanadında aktörler değişse de CANİKLİ Cephesinde değişen bir şey yok. Tıpkı 2007 seçimlerinde olduğu gibi  “ -cek, -cak ” edebiyatına devam.  

                     2007 seçimlerinden önce Giresun için  çözülmesi zorunluluk arz eden; Şebinkarahisar’ın il olması,  Eğribel Tüneli, Liman, Fiskobirlik, havaalanı, tıp fakültesi,  ilçelerle olan bağlantı yolları, uranyum başta olmak üzere var olup ta işletilemeyen madenlerimiz, Kümbet, Bektaş, Paşa Konağı, Karadoğa ve  Sisdağı  başta olmak üzere turizme bir türlü kazandırılamayan yaylalarımız, şehrin gözbebeği Kalemiz ve sadece martılara tahsis edilmiş olan   Adamız… Uzayıp giden bu liste Sayın CANİKLİ’ nin cebine dokuz yıl önce de konulmuştu,  fakat görünen o ki, dokuz yılda dokuz adım yol alamadı.  

                   Komşu ilimiz Trabzon hükümet proğramı açıklarcasına  projeler üretip hayata geçirirken, Sayın CANİKLİ Cephesi maalesef sıfır çekmeye devam ediyor. Çanakçı ve Güce’yi sahile bağlayan yollar köy yolu gibi. Dereli – Şebinkarahisar Yolu  perişan. Bulancak – Kovanlık Yolu gidilebilecek durumda değil. Köy Grup Yollarımız içler acısı. Atadan dededen kalan beş asırlık fındık bahçelerimiz 2B kapsamına alınarak, sahipsizlikten elimizden alındı. Tıp Fakültesi’ni sorarsanız öğrenciler hala Sivas’ta,  korkarım ki öğrenciler Giresun Üniversitesi’nden, Giresun’u göremeden mezun olacaklar. Anlayacağınız, bizim Tıp Fakültesi tıp fokurtusu oldu. İktidarın yapmış olduğu15 000 Km’lik duble yoldan Sayın CANİKLİ’nin gayretleriyle 15 metresi dahi Giresun’a  yapılmamıştır.  

                   Sayın CANİKLİ Giresun’a hiç mi bir şey yapmamıştır. Elbette ki hayır. Sayın Ali TEMUR’un gayretleriyle, Batlama Deresi’nin ıslahı için  gelen ödeneği geri göndertti. Ankara’da bürokrasiye hiçbir Giresunluyu getirmediği gibi , kendi gayretleriyle göreve gelenlerinde kökünü kazıdı. İlimizde icra müdürlükleri yeni istihdam alanı oldu. Bereket ki ne bereket; Vali, İl müdürü ve İl başkanı değişiminin, hızına yetişemedik.   

                    Siyasilerin her fırsatta ifade ettikleri şeffaflık ve açıklık gereği Sayın ÖZKAN’ ın dışında, Sayın CANİKLİ başta olmak üzere hiçbir vekilimiz mal varlığını açıklayamamıştır.  

                    Seçim günü yaklaşıyor, sandık göründü. Giresun’da CANİKLİ Partisine   oy vermek,  sadece ve sadece Sayın CANİKLİ’nin  menfaati içindir.  Yani  Sayın CANİKLİ’nin  menfaatini,  Giresun’un menfaatlerinden üstün tutmak demektir. Ya Giresun’un menfaatleri yada CANİKLİ’nin menfaati.  Tercih sizin.   

                   Saygılarımla.

          Ali Zafer TOPŞİR 

                                                                  

                                                                                                              



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir