Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3481 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   20 Aralık 2012 - 20:07

Aydın ''Bozat'ı terk edenler şimdi çıkıp ahkam kesmesin''

Büyüt
Küçült
Aydın Bozatı terk edenler şimdi çıkıp ahkam


 Bozat Beldesinin belediyelikten düşmesinin yankıları sürüyor. Piraziz CHP İlçe Başkanı Nezir Kelleci’nin eleştirilerine Piraziz AK Parti İlçe Başkanı  Hüseyin Aydın sert yanıt verdi. Aydın “Bozat’tan ikametgahı kimlerin aldırdığını başkan adayınız Basri Gürsoy’a sorun” dedi

 Piraziz AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Aydın ve Bozat Belediye Başkanı Rıfat Gürsoy gazetemizi ziyaret etti. Bozat Beldesinin kaplatılmasının ardından Piraziz CHP İlçe teşkilatının yaptığın eleştirilere cevap veren   Aydın, Piraziz CHP İlçe Başkanının açıklamasına sert çıktı. Aydın  Bozat Belediyesinden ikametgahını alnaların  şimdi çıkıp ahkam kestiğini söyleyerek "Seçim sonrası Bozat Beldesinden ikametgahını aldıranların kim olduğunu merak ediyorsan Bozat Belediye Başkan Adayın Basri Gürsoy'a sor. Basri Gürsoy'un ikametgahı neredeymiş öğren. Dün Bozat'a belediye başkan adayı olacaksın, seçilemeyince yandaşlarını da alıp beldeden ayrılacaksın, sonrada belde neden kapandı diye isyan edeceksin.  Yok öyle yağma! Seçimden sonra 859 kişi ikametgahını beldeden almış. Bu konuyla ilgili belediye başkanımız defalarca demeç vermiş. Böyle yaparsanız belde kapanır diye serzenişte bulunmuş. Ama siz siyasi  gerekçelerle beldeyi boşaltışmışsınız. Sayın CHP İlçe Başkanı Nezir Kelleci, ikametgahını alanların isimlerini istiyorsa CHP Bozat Beledeyi Başkan Adayı Basri Gürsoy ve kardeşine sorsun. Onların ikametgahını almış mı almamışımı onu da sorsun. Hadi 100-200 kişi bazı mazeretlerden dolayı gitti. Peki diğer 600 kişi neden gitti? Kim götürdü? Sayın Basri Gürsoy "Benim Bozat'da 800-900 kişilik seçmeni var" derken bu ikametgahını alan vatandaşları mı kastediyor? " Siz belediyeye az para gelsin, belediye hizmet üretemesin diye seçimden sonra propaganda yapacaksınız, beldeyi boşaltacaksınız sonra çıkıp suçlu arayacaksınız. Gazete gazete dolaşıp suçu bizim üzerimize atan CHP Piraziz İlçe Başkanı, Bozat Belediye Başkan Adayı Basri Gürsoy ve çevresinin neden ikametgahını Bozat'dan aldırdığını açıklasın. Bozat'ı düşünen ikametgahını Bulancak'a mı aldırır?

 

Bozat halkı kimin Bozat’ı

boşaltmak için çalıştığını iyi biliyor

 

Bozat Beldesinin 2011 seçimlerinde 2315 nüfusu var. Seçimlerin ardından 859 kişi beldeden ikametgahını aldırıyor. Bu ayrılışa kim öncülük etti? Bozat halkı beldenin boşaltılmasından kimlerin sorumlu olduğunu, kimin seçimi kazanamayınca belediyeye para akışı olmasın diye çalışma yaptığını iyi biliyor. Düşünün ki bir beldede başkan adayı olmuş biri  ve çevresi ikametgahını başka yere aldırıyor. Başka sorumlu veya suçlu aramaya gerek var mı? “ dedi.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir