Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4855 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   18 Nisan 2011 - 10:28

Canikli' yi Tek Geçelim

Büyüt
Küçült
Canikli yi Tek

     Siyasi Partilerin Milletvekili aday listeleri açıklandı. Listelere baktığımızda; CHP’nin üst yönetiminde ki değişim, Giresun’ a da yansımış durumda. MHP ‘ de beklenildiği gibi Sayın Murat ÖZKAN önümüzde ki dönemde de parlamentoda olacak. Gelelim iktidar Partisine; temayül yoklaması sonuçlarının aksine Sayın Başbakanımız da yanıltılarak teşkilatların beklemediği bir şekilde AK PARTİ Giresun’da adeta CANİKLİ PARTİSİNE dönüştü.  

       Giresun ve Giresun insanı için hiçbir kaygısı ve çabası olmayan Sayın CANİKLİ yine liste başı. Sayın CANİKLİ’ nin Giresun’ da evi yok. Milletvekilliği bittikten sonra geçmişte olduğu gibi Giresun’ a yine uğramayacak. Komşu illerimizden Ordu doğalgaz yakıyor, Trabzon denizi doldurup olimpiyat stadı yapıyor, hem Ordu hem Trabzon TOKİ kanalıyla Giresun kadar yeni bir şehir kuruyor, üst yönetimde genel müdür, müsteşar, rektör ve valilik gibi görevlere kendi insanını getiriyor ve bölge müdürlüklerinin tamamını da kendi bünyelerinde topluyor. Üç dönemdir Giresun’ da liste başı olan Sayın CANİKLİ yönetimindeki (Kendisine itiraz eden Sayın Ali TEMUR’ u diskalifiye etmiştir) CANİKLİ PARTİSİ ne yapmıştır biliyor musunuz? Giresun’ da sadece ve sadece icra müdürlüklerini artırmıştır. Doğalgaz hala bekliyor, Giresun limanı maalesef otopark, ilimizde ki tek genel müdürlük Fiskobirlik’ in durumu içler acısı, Giresunspor ise komşularımız gibi şampiyonluk değil, ligde kalabilmenin mücadelesini veriyor. Bu dramatik durumdan faydalanmak isteyen bazı oyuncularsa ihale ve iane peşinde koşuyor.  

           Soruyorum sizlere; dokuz yıllık iktidarlık döneminde üstelik KİT Komisyon Başkanlığı ve Grup  Başkanvekilliği görevlerinde bulunan Sayın CANİKLİ, Giresun’un hangi sorununu çözmüş veya komşu illerde olmadığı halde ilimize hangi farklılığı kazandırmıştır? Sayın CANİKLİ’ nin dokuz yılda ilimize kazandırdıkları, hayata geçmeyen projeler ve on iki Vali’ nin Giresun’la tanışmasını sağlamaktır. Sayın CANİKLİ bunların hepsini düşünememiş olabilir. Ancak Sayın CANİKLİ Giresun için proje üreten beyinleri de maalesef yaşatmamıştır.   

          Sayın CANİKLİ soruyorum size, Merhum Başbakanlarımızdan Sayın Necmettin ERBAKAN’ ın temel söylemleri olan “ Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır ve zulme rıza zulümdür” öğretileriyle şuurlan mamışmıydık? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?

Giresunlu olarak insani ve islami görevimiz, 12 Haziran günü sandık başında Sayın CANİKLİ’ yi  günahı ve sevabıyla baş başa bırakarak t e k   g e ç m e k t i r . Sayın CANİKLİ samimi olarak Partisinin Giresun’da 4-0 yapacağına inanıyorsa, merhum vekillerimizden Nizamettin ve Hayrettin ERKMEN kardeşlerin yaptıkları gibi, ismini listenin sonuna koysun. Zira liderlik bunu gerektirir. Diğeri Genel Başkanın karizmasına sığınmaktır.  

     Turizm cenneti olan Giresun’ umuzda Bektaş, Kümbet, Karadoğa ve Gölyanı yaylaları sahipsiz. Kaleye teleferik sistemi kurmak hayalden öteye geçemedi. Giresun Adası martılara teslim. Eğribel Tüneli 2007 seçimlerinde Sayın Murat ÖZKAN’ ın elindeki dosyada ki gibi duruyor. Demir yolu için kim öle kim kala. Değerli Giresunlular, 12 Haziran günü Sayın CANİKLİ’ ye öyle bir ders verelim ki, Rize’den de, Vize’ den de duyulsun. 

     Saygılarımla.

       Ali Zafer TOPŞİR                                                                                                                                                                                                 

                                                                                                       



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir