Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 6591 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   09 Aralık 2012 - 18:35

Furkan Şahinle Çok Özel Röportaj

Büyüt
Küçült
Furkan Şahinle Çok Özel

Değerli okuyucular, Yalova' da yaşayan Alaturka Pop ses sanatçısı Furkan Şahin ile çok özel bir röportaj gerçekleştirdim. Bu röportajı sizlerle paylaşmak istiyorum...


Kahraman Memiş; Bize kendinizden bahsedermisiniz? 

Furkan Şahin; 1977 yılında Gölcük’de doğdum. İlk orta ve liseyi orada tamamladım. Henüz küçük yaşlarda iken müziğe karşı dayanılmaz bir tutkum vardı. Orta 2. sınıftayken ilk olarak bir arkadaşımın düğününde, okul arkadaşlarımın piyanistten ricası üzerine şarkı söylememi istediler, böylece ilk defa burada şarkı söylemiş oldum. Piyanist sesimi çok beğendiğini söyledi. Bu piyanist, şimdilerde benim değerli dostum ve yol arkadaşım Hasan Kökçam; kendisine saygı ve selamlarımı sunuyorum.

Daha sonra piyanistle beraber düğünlerde şarkı söylemeye başladım. Artık hem kendimi geliştiriyor hem de okul harçlığımı çıkarıyordum 

Bir süre sonra ilk olarak Değirmendere’ de Abanoz adlı gezi teknesinde mehtap turlarında sahne aldım,onlarlada bir aile gibiydik hala görüşüyoruz ve abonoz ailesinede canı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum....  İlerleyen zaman içerisinde Karamürsel’ de bulunan konak Restoran’ da sahne aldım. (Aynı mekan da Tarkan da sahne almıştı) 

Müzik tutkusu bana çok heyecan veriyordu, bazı TV. Kanallarında yarışma programlarına katılarak kendimi ispatlamaya çalıştım 

1995 yılında henüz lise öğrencisiyken; "Kanal D" ekranlarında yayınlanan ah kızlar vah erkekler adlı yarışma programına katıldım ve yarışmadan 1. olarak ayrıldım. Bana çeşitli hediyeler verdiler. Yarışmanın ardından, bu kez "Show TV" ekranlarında yayınlanan on parmak on marifet adlı yarışma programına katıldım. 2 bölüm olarak yayınlanan programda ilk bölümün 1.’si, 2. bölümün 2.’si oldum 1.’lik ödülü olan arabayı kıl payı kaçırdım, ama yinede çeşitli hediyelerle yarışmadan ayrıldım 

Daha sonraları ise "Atv" ekranlarında yayınlanan inermisin çıkarmısın yarışması için elemelere katıldım kazandım ama sonuç ben askerde iken bildirildiği için katılamadım. Bir süre sonra Seda Sayan' ın sabah programına katıldım ve rahmetli Aşık Veysel'in "Uzun ince bir yoldayım" türküsünü seslendirdim ve seyirciler duygusal bir atmosfere girdiler, hatta etkilenip ağlayanlar oldu program sonunda benden imza istediler sen çok iyi yerlere geleceksin albümünü de bekliyoruz dediler. Yaklaşık 1 yıl önce şansımı denemek amacıyla, bu kez "Show TV" Ekranlarında yayınlanan "O SES TÜRKİYE" adlı programa katıldım. Güzel bir performans çıkarmama rağmen sanatçılar bana dönmeyince hayal kırıklığı yaşadım.  

Kahraman Memiş; Yaşadığınız hayal kırıklığının müzik yaşamınıza olumsuz bir etkisi oldumu 

Furkan Şahin; Hayır olmadı, bu durum beni asla üzmedi, ümidimi yitirmedim, çalışmalarıma devam ettim. 

Kahraman Memiş; Başka neler yaptınız, nerelerde sahne aldınız? 

Furkan Şahin; Balıkesir Erdek Askeri hava kampı, İstanbul Rakkas Bar, Taksim Beyoğlu Peorpe Bar (clup), Üsküdar Damalis Bar, Yalova’da Çınaraltı (Bahane), Milano, Baron Bar, Çınarcık’da Çardak Bar, Kaktüs Bar.Çınaraltı (Çınaraltı’da Rahmetli Atilla Kaya’da sahne almıştı) 

Kahraman Memiş; Şu anda, yani bu günlerde neler yapıyorsunuz, nerelerde sahne alıyorsunuz? 

Furkan Şahin; Çalıştığım çeşitli mekanlar var, örneğin kış sezonunda hafta sonları ve akşam saatlerinde, Armutlu Erdilli Termal Otel’de, Setur Marina Abba Cafe Bar da sahne alıyorum. 

Yaz sezonunda ise yine hafta sonları akşam saatlerinde, Sporium Tesisleri’nde sahne alıyorum, ayrıca talep olduğu takdirde özel programlara da katılmaya çalışıyorum.  

Kahraman Memiş; İleriye dönük bir hedefiniz, örneğin bir albüm çalışmanız veya bu konuda bir hazırlığınız varmı? 

Furkan Şahin; Var elbette. Hiçbir yerde yayınlanmamış 20ye yakın bestem var, ayrıca 2013 yılında çıkarmayı düşündüğüm bir albüm çalışmam var. 2013 yılında yetiştirmeye çalıştığım albümde müzik severlerin karşısına sürpriz eserlerle çıkmak istiyorum. 

Kahraman Memiş; Eğitiminizi yarıda bırakmışsınız, devam etmeyi düşünmedinizmi? 

Furkan Şahin;  Haliç Üniversitesi Opera ve Şan bölümünü kazandım ama maddi imkansızlıklar sebebiyle tamamlayamadım.

Kahraman Memiş; Sitemiz aracılığıyla ietmek istediğiniz  herhangi bir mesajınız veya selam göndermek istediğiniz dostlarınız varsa onlara ne söylemek istersiniz? Furkan Şahin; Öncelikle Aydındere Haber Sitesinin değerli okuyucularına ve şahsıma teveccüh göstererek sayfalarında yer veren saygıdeğer editörlerine çok teşekkür ediyorum.  Sanatçı dostlarım Emirkan'a Özgür Akkuş'a Serkan Polat'a Arif Akpınar'a Ekrem Düzgünoğlu ve catwork remix engineers grubuna, albüm çalışmalarımda sağladıkları destekleri için çok teşekkür ediyorum.  Kahraman Memiş; Bizde Aydındere Haber ekibi olarak; okuyucularımız adına, bize zaman ayırdığınız ve anılarınzı payalaştığınız için teşekkür ediyoruz. Sanata, Sanatçıya hak ettiği desteği esirgemeyen okuyucularımızla birlikte, daima sizin ve sizin gibi değerlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını diliyoruz. 

                             Furkan Şahin' den ''Sönmüyor Ateşimiz''

                     





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir