Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4110 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   03 Haziran 2011 - 10:08

Geç Kalmış Tanıma

Büyüt
Küçült
Geç  Kalmış
Av Murat Toker' in yeni yazısı ' Geç Kalmış Tanıma''

   Geç  Kalmış Tanıma

     İstanbul da toplu taşımacılığın tramvayla yapıldığı yıllarda, Şebinkarahisarlı bir hemşehrimiz İstanbul’a gitmiş. Beşiktaş’tan Eminönüne gitmek için tramvaya binmiş. Tramvayda biletçi hemşehrimizden parasını almış biletini kesmiş parasını kasasına koyduktan sonra,

     —Ooo Mehmet Emi hoş gelmişsin deyince tepesi atan Mehmet Emi

     —Oğlum önemli olan bileti kesmeden tanımaktı demiş.

     Şimdi basından okuduğuma göre Ana Muhalefet Partisi CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu 11 Haziran da Şebinkarahisar’a gelecekmiş.

     İstanbul’dan iktidar partisi AK parti’nin listelerinin seçilecek sıralarında 5 tane Giresunlu milletvekili adayı var.

     Bu adaylardan ikisi 30 yıldır parlamentoya Giresun’dan milletvekili gönderemeyen Şebinkarahisar ilçesinden hemşehrilerimiz Ünal Kaçır ve Ahmet Baha Öğütken’dir.

     Sayın Kılıçdaroğlu milletvekili listeleri yapılırken Şebinkarahisar’lıları  tanısaydı İstanbul’dan CHP den aday olan AV. Müslim Eriş’i ve Cengiz Kahraman’ı CHP’nin seçilecek sıralarına yazsaydı  Şebinkarahisar’a onlarıda yanına alıp gelseydi, gelişinin bir anlamı olurdu.

     Şimdi AK Partililer bütün şehri Şebinkarahisarlı adaylar Ünal Kaçır ve Ahmet Baha Öğütken’in posterleriyle donatıp birde bu adayları 11 Haziran da Şebinkarahisar’a getirip Kılıçdaroğlunu şehrin girişinde karşılarlarsa 2011 seçimlerinde en anlamı ve esprili seçim çalışmasına imza atarlar.

     Or-Gi havaalanı Giresun ve Ordu için, göçü durduracak çok önemli yatırımlardan biri, ihalesi yapılmış açılış için gün saymaya başlayacağız.

     Emeği geçen Giresun ve Ordu’nun iktidar ve muhalefet parti milletvekillerine, parti teşkilatlarına bu işin takipçisi olan sivil toplum kuruluşlarımıza, basın mensuplarımıza hepimizin bir teşekkür borcu var.

     Bu eserde Sayın Canikli' nin de diğer emeği geçen Giresunlularında yarım hakları var.

     Çünkü havaalanı Ordu ve Giresun’un müşterek havaalanı Giresunluların emeği olduğu kadar Ordu’lularında emeği var.

     Üçüncü dönem Giresun dan milletvekili olacak sayın Canikli’nin adını Giresun tarihine yazdıracak olan, onu sıradan milletvekillerinden ayıracak olan eser Eğribel Osman Ağa tünelidir.

     Eğribel tüneli Giresun’un sahil ilçeleri içinde, yayla ilçeleri içinde nefes borusudur, atar damar dır. Aştır, iştir çocuklarının geleceğidir ve başka bir ilin milletvekilleri ile paylaşmayacakları Giresun’un milletvekillerinin Giresun’a kazandıracakları en büyük eserdir.

     Sayın Canikli ve emeği geçecek iktidarıyla, muhalefetiyle, gurbetten seçilecek milletvekillerimizle sivil toplum kuruluşlarımızla basınımızla bu eseri Giresunlular başarırsa göç duracak, bundan böyle baba ocaklarının bacası tütmeye devam edecek. Tünelden geçen her hemşehrimiz kışın ve yazın emeği geçenlerden Allah razı olsun diyecektir. 

     Sayın Canikliyi unutulmazların arasına sokacak, taçlandıracak ona bir partinin değil Giresun da ve gurbette yaşayan bütün Giresunluların milletvekili yapacak eser Eğribel Osman Ağa tünelidir.                                                                   

       AV. MURAT TOKER






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir