Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3222 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   08 Ağustos 2012 - 20:44

Karar Vericiler Savaşı ve Türkiye

Büyüt
Küçült
Karar Vericiler Savaşı ve

Ortadoğu; yanıyor yıkılıyor insanlar birbirini katlediyor. Londra, Washington, Brüksel, Vatikan, Paris, Moskova, Pekin, Telaviv, Riyad merkezli karar vericiler, bölgeselve küresel değişim ve dönüşümü yönlendirmeye devam ediyorlar.

Türkiye; karar vericilerin bölgesel satranç oyununda alandır.

Türkiye; demokrasi oyunuyla, siyasi, ekonomik, kültürel, askeri işgal altındadır.

Türkiye; İngiliz Milletler Topluluğu’nun (Commonwealth) tek gizli üyesi olarak ipoteklidir. Türkiye; ABD’nin ise vesayeti altında gizlieyaleti statüsündedir.

ABD-İngiltere şerülkeleri; Türkiye’ye eş başkanlık görevinin gereğini yaptırtıyorlar. Hayali Osmanlı federal cumhuriyetine odaklatılan siyasi kadrolar, devleti çözerken, milleti ayrıştırıyorlar ancak farkında değiller. Benden sonra tufan diyorlar.

Kim dur diyecek?

Direnç sistemi kırılan ülkede; casus hücreleri yerleşmiştir. Tehlike olarak görülenlere yönelik algılama kodları değiştirilmiştir. Halktan yana görülen düşman hücreler, engelleme ile karşılaşmadan milli dokuyu kemiriyor, milli devleti çözüyor,milleti ayrıştırıyor, kin ve husumet tohumu ekiyor.

Vahhabi zihniyetli İslamcıların gücü yetkiyi ele geçirmesiyle başlayan süreçte; vicdan sömürüsü, mağdur edebiyatı üzerinden maddi ve manevi bütün değerlerin sömürüsü yapılıyor, değerler altüst ediliyor.

Din; hiçbir dönem bu dönemde olduğu gibi; hırsızlık, zimmet, yalan, talan ve yolsuzlukla bir arada anılmadı. Dolayısı ile en büyük ahlaki çöküş de bu süreçte yaşanıyor.

Halk; hala şokta, ayılmak için narkozdan kurtulması gerekir.

Türkiye’nin yüzyıllardır süren aydınlanma süreci tersine dönüştürülüyor. Arap hurafelerine dayalı ortaçağ anlayışı, Arap ahlaksızlığı,Arap çok eşliliği; Türkiye’nin inancı, düşüncesi, yaşamı haline getiriliyor. Ülkenin ortaçağ dönemindeki cahiliye yaşamına dönüştürülmesinde; siyasetçisi, bürokratı, akademisyeni, gazetecisi, gaflet, dalalet ve hıyanet içinde. Kimi suskun, kimi destekçi. Kalemlerini ve çenelerini kullanıyorlar.

Din, demokrasi ve özgürlük özlemi kıskacındaki geniş halk yığınları, her şoklamada, esarete bir adım daha yaklaşıyor.

Ülkeye giren kaynağı belirsiz sıcak para iç ve dış politikayı esir alıyor.

Terörist eski milletvekillerine maaş ödeniyor.

Taşeronlara teslim edilen ülke; tarihin en karanlık dönemini yaşıyor. Ancak TV’ler gazeteler, dinden imandan Araphikayelerini anlatarak kitlelerin bilgilenmesini, uyanmasını engelliyor. Halk çocukları ya şehit oluyor ya yaralanarakhayatı kararıyor ya da işsizlikle mücadele ediyor. Nedense bu kader ve güzelölümler derebeyi çocuklarını bulmuyor, hep garibanı buluyor. Yetkili ve etkilikesimlerin yakınları nedense vatan için savaşmıyor.

Din; insanları özgür kılmak için geldiği halde, din tacirleri elinde köleleştirme aracına dönüşüyor.Halk köleleşirken, dolar milyonerleri çoğalıyor. Kölelerin olduğu bir ülkede işleyen evrensel hukuk olmaz.

İstanbul’daki İngilizİşgal Kuvvetleri’nin casusu A. Ryan (1919) : "Amacımız bölmek vehükmetmek olmalıdır. Biz gerçek ideali din’mişgibi davranacak, çıkarcı bir grubu idareci olarak takdim etmeye çalışacağız.” diyordu.

1919da oynanan oyun 2012 de aynen devam ediyor. Din havucuyla İslam dini esir alınmıştır.Artık din ile “yolsuzluk, haçlıya yardımve yataklık etmek, tefecilik, sömürü, yalan-dolan, devlet malından nemalanmak,devletin verdiği yetkileri Firavun hükmünde kullanmak” birlikte anılıroldu. Bu ahlaksız anlayış, kendinden olmayan herkese savaş açmıştır.

Türkiye; komşu ülke teröristlerinekucak açan ABD-İngiliz-Fransız istihbaratçılarının cirit attığı ülke halinegelmiştir. Libyalı teröristlere kucakaçılması gibi şimdi de Suriye’ninteröristleri çapulcularıkamplarda ağırlanıyor, eğitiliyor ve katliamagönderiliyor.

Türkiye; cephe ülke olarakbatı emperyalizmin bölgeyi yeniden yapılandırmada bölgesel kaosun tetikçisihaline getirilmiştir.

Milli Devlet düşmanlığı; sistemli birşekilde sürdürülmektedir.Şoklama yöntemiyle bile saklanamayan İslamcı kimlikkamuflajı altında dönmelerin yuvalandığı organizasyonlar, işbirliği içindedir.Dincisi, çıkarcısı, liberali, paylaşım ortaklarıdır.

KıbleleriLondra, Washington, Vatikan, Riyad olanların rotaları şaşmış maskeleridüşmüştür.

Türkiyeakılcılığı, bilimi, teknolojiyi esas alarak; batıdünyasının emperyalizminden, doğu dünyasının vicdan sömürüsünden, güney dünyasının din istismarından kurtulursa ancak o zamanaydınlık günlere kavuşur.

Günün Sözü: İnsanları din,dil, ırk, renk, cins ayrımına tabi tutanlar en alçak insanlardır.



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir