Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4891 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   14 Haziran 2011 - 09:34

Pop star yarışmacıları elendi.

Büyüt
Küçült
Pop star yarışmacıları
Pop star yarışmacıları elendi.

Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN İnandırıcılığını pekiştirdi seçim kampanyasını iyi değerlendirdi yaptıklarını hatırlattı yapacaklarını anlattı,halk inandı, güvendi, memleket için çalışanı destekliyoruz dedi ve ustalığa terfi ettirdi. Diğer partilerin ise seçim kampanyası dönemindeki tavırlarından da anladığımız gibi ne yaptıkları bir icraat, nede yapacakları bir vaatleri olmadığını bizlere anlattılar.

Sanki POP STAR YARIŞMACISI gibi sanki Ağustos böceği gibi çalıp söylediler. Bazı kesim ise kendi içlerinde hep şöyle konuşuyorlardı ve bu düşüncelerini ülkenin düşüncesi gibi anlatıp milleti inandırmaya çalıyorlardı. Çiftçi oy vermiyor, köylü oy vermiyor, öğrenci oy vermiyor, sağlıkçı oy vermiyor emekli oy vermiyor, sizi kimse desteklemiyor diyorlardı.

AKP’E Oy verenleri ise Göbeğini kaşıyanlar diye aşağılıyordu. Tahammülsüzlerdi neye tahammülleri yoktu DEMOKRASİYE. AKP’YE Kimler oy verdiler ya da neyi düşünerek oy verdiler. Devletin baskı aracı olarak kullanılmasından çıkartılıp Devletin bir hizmet aracı olduğunu görenler, fişlenmenin ortadan kaldırıldığını görenler, Ülkedeki yapılan yolları görenler, İstanbul boğazının altının delindiğini görenler, ders kitaplarını bedavaya alanlar, paradan 6 sıfırın atıldığını görenler, hastanede kuyruktan kurtulanlar, ilaç kuyruklarından kurtulanlar, enflasyonun düştüğünü görenler, demokratik açılımı görenler, engelli çocuklarına evlerinde bakım ücreti ödenenler, şehirlerde hizmet alanlar, ülkenin dünyanın sayılı ekonomisi arasına girdiğini görenler, AK Partiye oy verenleri oluşturuyor.

AK Parti Dört yıl sonra: Taşeronluğu kaldırırsa, sendikaların önündeki örgütlenme sorununu kaldırırsa, emeklilerin durumunu düzeltirse, askeri ücreti makul bir seviyeye getirirse, konut sorununu aşarsa, Tarımda yeniden yapılanmaya gider kendi tohumumuzu kendimiz üretirsek, denizde yolcu taşıyan teknede olduğu gibi taksicilere de ucuz mazot verirse, milletvekillerinin karlı ticari ortaklıklarını engellerse AK PARTİNİN oyları %60 olur. Muhalefet oylarını nasıl artır derseniz bunu göremiyorum. Onlar için anayasa değişikliği bir fırsat olabilir. Anayasa değişikliğinde halkın özgürlüklerini ön plana çıkaran bir anayasaya imza atarlarsa durum değişir diye düşünüyorum.

12 Haziran 2011 genel Seçimlerin Ülkemize Hayırlı olması dileğiyle.






Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir