Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4347 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   11 Kasım 2011 - 18:45

Şehir İçi Trafik Artık Çekilmiyor

Büyüt
Küçült
Şehir İçi Trafik Artık

ŞEHİR İÇİ TRAFİK ARTIK ÇEKİLMİYOR

Değerli okuyucularım;

Şehir içi trafiği sürücülere , yayalara ve esnaflara işkence çektiriyor.

Ana caddelerde artık uzun süre trafik kilitleniyor. Ani bir yangın, trafik kazası  gibi durumlarda itfaiye araçları  ve ambulansların geçmesi ise imkansız hale gelmiş durumda

Özellikle Bulancak durağı,Alparslan caddesi , Osmanağa caddesi  ,fatih caddesi,cemal gürsel caddesi,mal pazarı mevkii ,orhanyılmaz caddesi ve debboy mevkiinde trafik belirli saatlerde kilitleniyor.

Öyle ya Parkmetre uygulamasının başlamasının ardından bazı vatandaşlar bu uygulamanın yersiz olduğunu ve bina yapımı için ruhsat başvurusu sırasında zaten otopark için ücret ödediklerini belirterek karşı çıkmış, bazı vatandaşlar ise uygulamanın Giresun trafiğine ve Giresunspor’a bir nebzede olsa katkı sağlayacağını belirtmişlerdi.

Ancak parkmetre uygulamasının  ardından şu günlerde Giresun caddeleri içerisinden çıkılmaz bir hal aldı. Özellikle Giresun’un trafik yükünü sırtlayan Bulancak durağı,debboy mevkii , orhanyılmaz caddesi ,cemal gürsel caddesi ve Alparslan  Caddesinin araçlarla dolması toplu taşıma başta olmak üzere araçların geçiş yapmasına imkân veremez hale geldi.

Cadde ve sokakların  çift taraflı otopark olarak kullanılması  ana arterlerde ulaşım sıkıntısı  yaratırken kimi yerlerde tek şeride 2 sıralı  araç parkı ise vatandaşları  adeta canından bezdirdi.

Bazı  esnaflar, dükkânlarının önüne gelişi güzel park yapmaya başlayan vatandaşlardan tepkili.Zaten zor şartlarda işyerlerini ayakta tutmaya çalışan Giresun esnafları, dükkanlarının önüne park eden araçlar yüzünden işlerinin olumsuz etkilendiğini söylerken, nakliye işi yapan esnaf ta, yük indirip bindirmede çok ciddi sorunlar yaşadıklarını söylediler böyle giderse cadde ve sokaklarda uygulanan ücretli otopark uygulaması vatandaşı mağdur etmeye devam edecek. 

Bu uygulamadan pek çok kimse şikayetçi. Vatandaş şikayetçi, esnaf şikayetçi, nakliyeci şikayetçi,şöför şikayetçi herkes şikayetçi …………..

                                                    Recep GÜNDOĞDU

                                                 giresunhaber@hotmail.com

                                                    0544 22 77 821



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir