Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3673 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   22 Haziran 2012 - 18:39

Siz hiç babsının yolunu gözleyen Bir Şehit yetimi oldunuz mu?

Büyüt
Küçült
Siz hiç babsının yolunu gözleyen Bir Şehit yetimi oldunuz

Bırakın slogan atmayı  siz hiç babasının yolunu

Gözleyen bir Şehit yetimi oldunuz mu?

             

Terörün istediği şey nefret ve kindir. Çatışmadır kandır. Öfkedir bedduadır. Kaostur endişedir. Türkiye çok kritik bir bölgede ve derin tarihi olan çok önemli bir ülke. 600 yıl dünyaya hükmetmiş bir tarihe sahip olan bir millet ve devlet. Bu ülkenin ve milletin baş kaldırmaması, güçlenmemesi için mutlaka bir meşguliyeti olmalı. Bu terör olur, irtica olur, Sünni-alevi olur, Kürt-Türk olur, laik-anti laik, darbe olur, balans ayarı olur. Biz bunlarla uğraşır, potansiyelimizi ve gücümüzü bunlara harcarken kimi bize silah satıyor, kimi terör örgütüne uyuşturucu ticareti yaptırıyor, kimi Türkiye kendisine baş kaldırınca hainleri devreye sokuyor. Tek hedef yiğidin başı havaya kalkmasın. Kalkmasın ki dünyaya tekrar hüküm salmasın.

 

Avrupa'da ülkeler batıyor siz

ayaktasınız durur mu hainler?

 

Yunanistan battı, İspanya çok zor durumda. İtalya, İngiltere ve diğer bir çok Avrupa Ülkesi büyük sıkıntılar içerisinde. Buna rağmen siz hala ayaktasınız. Ne olacak o zaman içerde ki hainleri salacaklar, huzurunuz bozacaklar. Çocuklarınız şehit ettirip bir kaos ortamı yaratarak insanımızı tedirgin edecekler. Allah aşkına bir kaç dakika düşünün bu ülke  ne zaman kritik bir sürece girse, biraz başını kaldırsa hemen hainler şehirlerde ve dağlarda kuduzu köpekler gibi saldırmıyorlar mı? Seçimlerden önce, referandumdan önce, Cumhur başkanlığı seçiminden önce, önemli dış görüşmelerden önce, birilerine kafa kaldırdıktan sonra bu saldırılar artmıyor mu? Maksat ülkemizi dara sokmak gerçek uğraşması gereken şeylerden uzak tutmaktır. Biz türbanla, biz mezheplerle, biz solcuyla sağcıyla uğraşırken adamlar bizi adeta sağıyorlar. Teröre 30 yılda harcanan para 300 milyar dolar. Bu parayla üniversite, fabrika, yol, su elektrik bilim teknoloji ürettiğinizi düşünsenize! O zaman adamlar size enerji satabilecek mi? teknoloji veya bilim satabilecek mi? Silah, mühimmat, tank tüfek satabilecek mi? Kardeşi kardeşe kırdırıp kaos yaratabilecek mi?


Bu iş çözülecek denilince hep kan

dökülüyorsa birileri bitsin istemiyordur

 

          Türkiye'de terör bitse, teröre harcananlar ülkeye harcansa ülkemiz dışa bağımlı bir ülke olmaktan 3-5 senede kurtulur. Bu kanı durdurulmasıyla ilgili ne zaman bir girişim olsa derhal şehit cenazelerimiz ülkemizi insanını kahrediyor. Kimsede o zaman barıştan terörün bitirilmesinden bahsedemiyor. O zaman terörden beslenen siyasi irade, meşru ve gayri meşru tüm oluşumlar derin bir oh çekiyor. Çatışma ve kan devam ediyor ülkemiz kan kaybetmeye kırmızı bayraklı tabutlara kahrolmaya devam ediyor. Kimileri "Çıkalım arkadaş dağlara çatışalım, savaşalım" diyorlar. Ama ateş oraya düşmüyor. Çocuklar o evde yetim kalmıyor. Eşler dul, analar evlatsız o kolpayı yapanların evinde boynu bükük kalmıyor. Buradan ahkam kesmek kolay. Bunu siyasi slogana çevirmek şov yapmak kolay. Bu iş bitsin kan dursun, analar ağlamasın, çocuklar yetim kalmasın diyen var mı?


      Yüreğimiz yanık. Gencecik kardeşlerimiz birilerine maşa olmak adına vatanlarına ihanet edenlerin kahpe kurşunlarına kurban oluyor. Analar evlatsız, eşler dul, evlatlar yetim kalıyor. Bize buradan kahramanlık taslamak kolay. Siz her akşam babam gelecek diye kapıyı gözleyen bir yetim oldunuz mu? Siz hiç eşini kaybedip kalan ömrünü yalnız geçiren bir eş oldunuz mu? Siz hiç yıllarca her şeyden sakınan ananın tek oğlunu kaybettiğinde yüreğinin paramparça oluşunun ne olduğunu biliyor musunuz? Siz bir babanın şehit tabutuna sarılıp "oğlummmmm" Diye feryat ettiniz mi? O zaman bırakın siyasi slogan atmayı da dua edin. Ülkemiz bu hain oyundan kurtulsun. Analar yavrusuz, evlatlar babasız kalmasın. Şehitlerimize Allahtan Rahmet ülkemize başsağlığı dilerim...




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir