Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3905 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   02 Kasım 2012 - 18:37

Teşekkürler Adem Tatlı!

Büyüt
Küçült
Teşekkürler Adem

Teşekkürler Adem Tatlı!

 Yıllarca Giresun İlinin bu kanadının Ankara'da temsil bulması gerektiğini yazdık. Bunun için taraf ilan edilme pahasına mücadele ettik. Çünkü  Piraziz ve Bulancak kanadının temsilcisi olmadığında bu ilçeler, beldeler ve onlarca köy hak ettiği hizmeti alamıyordu. Bu genel seçimlerde de bunun savaşını gazete olarak verdik. Kimileri sahte anketler, yalan ve iftira haberler yaparken biz tek başımıza çıkıp bu bölgenin bir adayının olması gerektiğini vurguladık. Ve bu kanadın adayı olan Adem Tatlı'nın desteklenmesi gerektiğini açık açık nedenleriyle ortaya koyduk. Bu konuda göğsümüzü gere gere taraf olduk. Biz bunların mücadelesini verip, geçmişte yapılan ve boş geçen senelerin kıyaslamalarını ortaya koyarken bazıları da "Adem Tatlı ne yaptı ki utanmadan ortaya çıktı?" diye aldıklar para karşılığı karalama ve iftira kampanyası yaptılar.

Bugün görüyorum ki şükürler olsun doğru olanı biz yapmışız. Bakın 5-6 senedir tartışması süren Bulancak İskelesinin ihalesi 22.11.2012 tarihinde yapılacak. İhale ilanı gazetemizin 3. sayfasında yer alıyor. Bunun mimarı da Giresun AK Parti Milletvekili Adem Tatlı'dır.  "Bulancak Kavşağı yapılamaz, mümkün değil " denirken ve Sayın Tatlı'ya ağır eleştiriler yapılırken de Tatlı Bulancak İskele kavşağının yapılmasına vesile olmuş bence ilçemize büyük bir hizmet yapmıştı. Şimdi ise sembolümüz olan, orta ölçekli gemilerin yanaşabildiği iskelemize kavuşacağız. Bu hizmete de  Sayın Tatlı vesile oldu. Yine Bulancak Devlet Hastanemizde çok önemli bir yenileme inşaatı dev bütçeyle gece gündüz devam ediyor. Bunlar şahsi egoları tatmin etmek için görmezden gelinecek şeyler değil.

İşte biz genel seçimler öncesinde bunun mücadelesini verdik. Dedik ki, bu bölgenin temsilcisi olmalı. Sonuçta kim ne derse desin, nasıl yorumlarsa yorumlasın mücadelemizde biz haklı çıktık. İlçelerimiz önemli ve büyük ölçekli hizmetlere kavuşuyorsa, bunu Ankara'da takip eden birisi olduğu için kavuşuyor.

Ben Sayın Adem Tatlı  ve emeği geçen herkese bir Giresunlu, bir Bulancaklı olarak sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Hizmet edenin başımızın üstünde yeri var. Takdir etmekten, teşekkür etmekten asla gocunmayız. Bu memlekete kim çivi çakmışsa zerre kadar hak bilen herkesin hakkı, hak edene vermesi gerekir. Bu yapılanlar unutulmamalı ki, para karşılığında bit kadar beyinlerini  satarak "Ne yaptı ki ortaya çıkıyorlar" diyenler, para karşılığı iftira atmaktan çekinmeyenler  budanmış tavuk gibi ortada kalsınlar. 

Bu vesileyle hükümet konağının, adliye sarayının, fen lisesinin de bir an önce aynı  iskele gibi ihale aşamasını gelmesini bekliyoruz.

 

Siz şehitlerimizin isimlerini verinde

hangi babayiğit onu indirecek görelim

 

Daha önce defalarca yazdık. Yapılan üst geçitlere , kamu binalarına park ve Bahçelere şehitlerimizin isimleri verilmeli dedik. Karayolları "Olmaz" demiş. Trabzon, Ordu, Samsun, Rize'de var Giresun'da yasak. Arkadaş!siz o üst geçide bu ülke için canını feda etmiş yiğidin, şehidin ismini yazında hangi baba yiğit o ismi oradan indirecekmiş görelim.




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir