Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 5195 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   25 Ekim 2012 - 00:43

Türkiye Sevdası ile Kayseri Tanıtım Günleri

Büyüt
Küçült
Türkiye Sevdası ile Kayseri Tanıtım
Türkiye Sevdası ile Kayseri Tanıtım Günleri
 
ATO salonlarında, 18 - 21.10.2012 tarihlerinde gerçekleştirilen Ankara'daki Kayseri Tanıtım Günleri kapsamında; Giresun, Şebinkarahisar, Köprübaşı'ında proje çalışması olarak hazırlanan tanıtım turizm kültür sanat eseri Türkiye Sevdası'nın 359. Tanıtımı da yapıldı..
 


Özellikleri ve Güzellikleri ile Kayseri ve İlçeleri şiirlerle aksettirilecek denilerektanıtım sayfalarında yer alan tanıtım turizim kültür sanat eseri Türkiye Sevdası 'nın 359. Tanıtımı 20.10.2012 tarihinde Ankara'daki Kayseri Tanıtım Günleri etkinliklerine katılan Amasyaşat Başkanı Türkiye Sevdası Kültür Sanat Danışmanı Müzeyyen Keskin tarafından yapıldı..
 
5 Yıldızlı Amasya Elması Tanıtımlarıyla Ünlü Amasyalı Keskin Ozan, Ato tesislerindeki Kayseri ve ilçeleri tanıtım yerleşkelerini ziyaret edip tanıtım turizm kültür sanat sorumlularından bilgiler alıp paylaşımları değerlendirirken; '' Türkiye Şiirlerle Tanıtılacak.. '' denilerek Özellikleri ve Güzellikleriyle İllerimiz ve İlçeleri şiirlerle aksettirilirken oluşturulan tamamlandığında 710 sayfalık kaynak eser olacak tanıtım turizm kültür sanat eseri Türkiye Sevdası bölümlerinden örnekleri de kültür sanat dostu Kayserililer ile paylaştı.
 
Tanıtım yerleşkelerinde, Türkiye Sevdası tanıtım sayfalarını merak eden sanatseverlerle hatıra fdotoğrafları çektiren Amasyaşat Başkanı Müzeyyen Keskin; yaptığı açıklamada eserin tanıtım sayfalarında Kayserili aşık ozan şair şiir yorumcusu isimlere de yer verildiğini bildirdi.Kurban bayramı süresince de Türkiye Sevdası tanıtımlarının ve paylaşımlarının süreceğini bildiren Amasyalı Keskin Ozan; Hikmet Okuyar Sonbahar Etkinlikleri de 13 kasım 2012 tarihinde sona ereceğini söyledi..
Amasya Sevdası ile şiir yazarak Amasya ve İlçeleri tanıtımlarına katkıda bulunmak isteyen aşık ozan şair Kayserililer'den de şiirler beklediğini bildiren Amasyalı Keskin Ozan, gönderilen şiirlerin Amasya Sevdası ile yayınlanıp Amasya Kültür Sanat Değerleri kapsamında sanatseverlerin beğenisine arz edileceğini söyledi.. 



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir