Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 3319 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   10 Ağustos 2012 - 22:26

Vali Şahin'in söylediğini gazeteciler her gün söylemiyor mu?

Büyüt
Küçült
Vali Şahinin söylediğini gazeteciler  her gün söylemiyor

Vali Şahin'in söylediğini gazeteciler

her gün söylemiyor mu?

 

             

              Geçen hafta Giresun Valisi Dursun Ali Şahin'in aslında art niyet taşımayan, Giresun'un isminin kötü anılmaması yönünde verdiği demeç maksadını aşmış ve başka yerlere çekilmişti. Giresun basınının ekseri kesimi Vali Şahin'e ağır eleştiriler yaparken, konu ulusal basına da yansımıştı. Bu açıklama ile Vali Şahin’in dünya görüşünde ki isimlere karşı saldırmak için hazır kıtada bekleyenlere gün doğdu. 19 Mayıs bayramı için söylediklerini de çarpıtan çevreler maksadı aşan ama kötü niyet taşımayan bu açıklamayı da uzatıp, uzatıp çekti. Yine bir okulun yazı tahtasına Osmanlıca veya Arapça yazması da  "Laikliğe başkaldırı" gibi lanse edilmişti.

              Burada maksat üzüm yemek değildir. Ayrı dünya görüşünde ki çevrelerin dil sürçmelerinden faydalanarak bağcıyı dövme operasyonudur. İdeoloji ve maneviyat üzerinden küçük düşürme çabaları ne kadar tutar bilemiyorum. Ama Giresun'a hizmet için mesai mefhumu tanımayan bir bürokratın harcanmasına siyasi erk müsaade etmedi. Bence doğru da yaptı. Türkiye'nin en fazla vali değiştiren ili olarak bu tip provokatif haberlere gelmemeliyiz. Konuşma yanlıştır ama art niyetli değildir. Yani çarpıtıldığı gibi bir niyet yoktur. Sayın Şahin'de zaten konuşmanın maksadını aştığını belirterek üzüntüsünü belirtti.

              Buraya kadar tamam ama Vali Şahin'in sözlerinden daha ağır şeyleri Giresun Gazeteciler Cemiyeti yaptığı "Temiz Kalemler operasyonu" kapsamında ki açıklamalarda söylemiyor mu? Bazı Gazetecilerin basın meslek ahlakına uymayan davranışlar sergilediği, şantaj yaptığı, para istediği, bir çok çevreyi tehdit ettiği açıklanmıyor mu? Bazı gazeteciler ağır yazılar yazıp bazı Onursuz davranış sergileyenlere çakmıyor mu? Eee! O zaman Vali Şahin'in açıklamasına feryadı figan niye?


Bu dev proje Bulancak ve

Giresun’u marka yapar

 

             

              Manşetimizde detayları verilen dev proje gerçek manada Bulancak ve Giresun'u marka yapacak bir proje. Gerçekten çok kapsamlı ve her şeye hitap eden dev bir proje. Bu konuda önemli çalışmalar yapıldı. Proje çizimi yapılarak ilgili genel müdürlüklerle olumlu görüşmeler yapıldı.


Burada  Belde başkanları Mehmet Küçük ve Haydar Karakılıç'ın çabaları göz ardı edilmemeli.


              Yine başarılarıyla her zaman kendinden söz ettiren gururumuz Bulancaklı hemşerimiz Lokman Çağrıcı'da bu projeye sahip çıkarak büyük destek veriyor. Ortaya çıkan bu istek ve enerji karşısında Giresun AK Parti Milletvekili Adem Tatlı'da dört elle projeye sarılmış durumda. Yine Vali Sayın Dursun Ali Şahin'de proje konusunda çok aktif.


              Büyük bir heyecanla süreci işleten bu isimler şayet projeyi gerçekleştirirlerse tarihe geçerler. Çünkü bahsi geçen hizmet ile Giresun ili inanın marka olur. Yapay gölet, göletin üzerinde yapılacaklar, çevresinde yapılacaklar düşünüldüğünde binlerce insanın her mevsim başka etkinlikler için akın edeceği dev bir hizmetten bahsediyorum. Kar ve çim kayağının yapıldığı, her tür spor etkinliğinin olduğu muhteşem bir manzaranın projeyle birleştiği bir hizmet, bu bölgeyi ve çevresini kalkındıracağı gibi turizm açısından dev bir adımı da beraberinde getirecektir. Bir gazeteci olarak bu proje beni de çok heyecanlandırdı. Böyle dev bir projeye bizde kendi çapımızda her tür desteği vermeye hazırız. İnşallah bu güzel hizmet ilimize yapılır ve ilimiz bu güzelliklerle anılır...





Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir