Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 4199 kez okundu. | Kategori :
Haberin Tarihi :   19 Aralık 2012 - 14:50

Valiye kamera tuzağı düzenleyebilecek kadar zıvanadan çıkmak!

Büyüt
Küçült
Valiye kamera tuzağı düzenleyebilecek  kadar zıvanadan

 

Hafta sonu son dakika haberlerine ve ulusal internet sitelerine bir haber düştü. Haberin başlığı "Giresun Valisine gizli kamera tuzağı" olarak atılmıştı. Çok ilginç bulup haberin içeriğini okuyunca iki gazeteci ve bir kaç çevrecinin Vali Dursun Ali Şahin ile Çavuşlu'da kurulması düşünülen çöp tesisi ile ilgili görüşme talebinin ardından bu görüşmeyi gizli olarak çekerek paylaşım sitelerine atmasından bahsediliyordu. Bir çok telefon alarak olayla ilgili bilgim olup olmadığı soruldu. Bende haberi yapan gazeteci arkadaşlarımdan bilgi aldım. İsimler kısaltılmış olduğu için kim olduğunu kısa bir araştırmanın ardından öğrenebildim. Gizli çekim yaptığı iddiası ile evleri ve iş yerleri aranan gazetecilerden İ.Z ve Y.K'nin isimlerini öğrendim. Gizli kamera tuzağı kurmak iddiası ile sorgulanan gazetecilerden biri Bulancaklı...  

 Devletin valisine bunu yapabilen

siyasetçiye, iş adamına, vatandaşa ne yapmaz?

 Olay soruşturma boyutunda olduğu için çok açık şeyler yazamıyorum. İsimleri ortaya koymuyorum. (Giresun28haber adlı internet sitesinde isimler yazıyor) Ama herkes bu tip işleri kimin kovalayacağını tahmin etmiştir.

Kimin yaptığı  bir tarafa Devletin bir ilde ki en yetkili ismine kendi makamında tuzak kurabiliyorlarsa buna cüret edebiliyorlarsa (Bunu Valinin kendisi açıklıyor)  siyasetçiye, iş adamına, esnafa ve vatandaşa neler yapmazlar. O oda devletin odasıdır. Vali Şahin'in kendi evi olsa,  lokantada veya başka yerde olsa da suçtur ama devletin makamında buna cüret etmek affedilir bir suç değildir. Bugün buna cüret edenler yarın daha çirkin şeylere cüret edebilirler. Bu gazetecilerin ismi ilerleyen günlerde soruşturma safhası geçtikten sonra şayet mahkemeye intikal ederse ortaya çıkacaktır. Biz bu sözüm ona kendini gazeteci sana birilerini iyi biliyoruz. Üsluplarını ve insanlara nasıl şer atabildiklerini defalarca gördük.

Cenabı Allah şer atanın, iftira atanın, insanları toplum içinde zan altında bırakanların karşısındadır. İlahi adaletin yanında Türkiye Cumhuriyetinin adaletinin de işleyeceğini düşünüyorum.

Burada yaşanan şey çok çirkindir. Sözüm ona  gazeteciler konusunda üyesi olduğum Giresun Gazeteciler Cemiyetinden bir açıklama bekliyorum. "Temiz kalem operasyonu" sadece bir kişiyle sona eriyorsa ona operasyon denmez.

Bu konuyu burada bırakmayacağım. Hele dava bir şekillensin, detaylar tam manasıyla ortaya çıksın o zaman söyleyeceklerimizi söyleriz. Bu tip işlere cüret ettiği iddia edilen gazeteciler bir yana bu gazeteci diye ortada dolaşanlara destek veren, itibar gösterenlerde o valinin odasına kurulan tuzakta ve insanlar mesnetsizce atılan iftiralarda  dolaylı olarak payı vardır. Daha önceden defalarca söyledim bir kez daha tekrarlıyorum;Bugün parayla veya gazla birilerine iftira attırdıklarınız, yarın daha fazla bir parayla size iftira edecektir. Bugün devletin valisine bile oyun yapmaya cüret edenler yarın kendisini besleyenlere de aynı şeyi yapmayacağı ne malum?




Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir